Τα ζώα αναζητούν τον ιδιοκτήτη τους.


Γράφει μία αναγνώστρια.

Τα λόγια και τα σχόλια είναι περιττά όταν αντικρίζεις τέτοιες εικόνες σε κατοικημένη περιοχή του Μύτικα στις 9 το βράδυ... Και φυσικά είναι αμφίβολο αν μπορείς να μπεις στο σπίτι σου..!

7 σχόλια:

  1. ιδου πεδιο δοξης λαμπρο για δημοτικους παραγοντες.
    Να τον φωναξουν να τα παρει μακρια απο το χωριο.Τελος!!
    Και οχι να ασχολουνται με ταχα μου δημοκρατικες συνελευσεις και μαζωξεις και αναλυσεις ποιο εγινε πρωτα η κοτα η το αυγο.
    Αντε καντε κατι για αυτο το μεγα θεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aγαπητη Αναγνώστρια:
    θέλω να σου πω τα εξης.Τα ζωάκια αυτα ειναι Αγελάδες, συνεπώς δεν ειναι και τοσο επικίνδυνα,αρα στο σπιτι σου θα μπορούσες να μπεις άνετα.Να μην φοβάσαι λοιπον απο τετοια "ζωα"που ειναι και χρήσιμα σε ολους μας ,αφού περνούμε το κρέας το γάλα το δέρμα τους, και κατά συνέπεια συμβάλουν στην εθνικη οικονομία.Το οτι έφυγαν η ο ίδιος τ'αφησε εσκεμμένα απο τον κακό και ανεύθυνο κτηνοτρόφο σίγουρα δεν είναι κάλο θέαμα ,αλλα δεν ειναι δα και τόσο τραγικό!!!!.Την αλλη φορα αφου τραβας και ωραιες νυχτερινές φωτογραφίες, θα μπορούσες να φωτογραφίσεις κατι αλλα "ζωα" που βάζουν μπροστά τα μοτέρ και αδειάζουν τα λύματα στην θάλασσα η πετάνε τα σκουπίδια στα ξενα οικόπεδά. Αυτά τα ζώα είναι σίγουρα επικίνδυνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΝΩΣΤΕ ΑΓΝΩΣΤΕ ΦΙΛΕ 1025 ΠΟΛΥ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ. ΜΗΠΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φιλε 833
    Το θεμα με τα ζωα σε δυο μεριες στο χωριο ειναι γνωστο και επανερχεται καθε τοσο, και εσεις δεν περνεται μετρα απομακρυνσης τους.
    Απλως δε θελετε να κανετε κατι.
    Περιμεναμε μια απαντηση οτι "μιλησαμε με το ιδιοκτητη των ζωων να τα παρει" κλπ η οτι θα τα απομακρυνετε κλπ και οχι να λετε για εμπαθεια .
    Το ξερετε οτι εκτος οτι το θεαμα δεν ειναι το καλυτερο για τουριστικο χωριο, ειναι και θεμα ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑς και ΥΓΕΙΗΝΗΣ καθως και βρομας.
    Παρτε μετρα λοιπον και μη στριβετε με λογια περι εμπαθειας.
    Αυτο ειναι ενα ευκολο θεμα. εμπρος λοιπον απαντηστε επι της ουσιας. Θα κανετε κατι ?
    Τα ζωα ειναι εκει και σας περιμενουν να τα φροντισετε.Λιγο ακομη και θα τα δουμε στο παζαρι.
    Επισης μη ξεχνατε οτι μπορει να εχετε και προβλημα με τις φιλοζωικες οργανωσεις.
    Αποτελεσματα και οχι αλλες μαζωξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ φίλε 8:21,σε ευχαριστώ για τις επισημάνσεις σου. Δεν πιστεύω οτι θεωρείς πως δεν γνωρίζω το είδος των συγκεκριμένων ζώων...Και φυσικά αναγνωρίζω την συμβολή τους στην εθνική οικονομία, όπως πολύ σωστά τονίζεις. Απο κει και πέρα, αν θεωρείς οτι είναι σωστό(και δεν μιλάω για "αισθητικούς"λόγους) να εγκαταλείπονται σε κατοικημένη περιοχή, τότε εδώ διαφωνούμε. Και αν θεωρείς οτι δεν είναι τραγικό να τρώνε τα δέντρα που έχει φυτεψει κάθε συμπολίτης μας με δικά του έξοδα και δικό του κοπο, τότε πάλι διαφωνούμε. Λυπάμαι αν το μόνο που θέλεις να κάνείς, είναι απλά να διαφωνήσεις και να πεις απλά οτι "δεν είναι τραγικό".
    Οσο για τα ειρωνικά σου σχόλια για τις νυχτερινές φωτογραφίες, αυτες τραβήχτηκαν για να αποδείξουν του λόγου το αληθές. Αν είχε υποπέσει στην αντιληψή μου να πετάνε σκουπίδια στα ξένα οικόπεδα ή να αδειάζουν λύματα στη θάλασσα και είχα τη δυνατότητα να το φωτογραφίσω, σίγουρα θα το είχα κάνει.Εσύ γιατί δεν το έχεις κάνει?
    Να σημειώσω επίσης οτι η ανάρτησή μου δεν απευθύνεται σε κάποιον γιατί εγώ πραγματικά δεν γνωρίζω σε ποιον ανήκουν.Αν γνώριζα, πραγματικά θα απευθυνόμουν στον ίδιο με καλή διάθεση προκειμένου να μην επαναληφθεί, όπως έχω κάνει και σε παρόμοια περίπτωση με πρόβατα..
    Οπότε δεν καταλαβαίνω την εριστική σου διάθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο 8.33 έχει δίκιο, αλλά εμείς οι πολίτες ξέρουμε τίνος είναι τα γελάδια (και τα σκυλιά) και τα θέλουμε όλα από την εκάστοτε δημοτική αρχή. Όχι ότι δεν πρέπει να αναλάβει η δημοτική αρχή πρωτοβουλίες. Εννοείται. Αλλά κοίτα να δεις τώρα. Εσύ που αγανάκτησες χθες το βράδυ πήρες τον ιδιοκτήτη ή την αστυνομία (και τον αντιδήμαρχο μαζί) να διαμαρτυρυθείς γι αυτή την κατάσταση, να έρθουν επιτόπου και να ρίξεις και μια μήνυση? Θα διαφωνήσω με τον 8.21 στο εξής. Είναι τραγικό πολύ (και τα γελάδια και τα σκυλιά και η ρίψη λυμμάτων). Αν τα συνυπολογίσεις όλα μαζί είναι ακόμα πιο τραγικό. Κατα τα λοιπά συμφωνούμε απολύτως. Πάντως η Δημοτική Αρχή θα πρέπει να δώσει δικαιώματα κυκλοφορίας στο χωριό, διότι στο τέλος δεν θα μπορούμε να κυκλοφορήσουμε και δεν κάνει να τσακωνόμαστε μεταξύ μας. Π.χ. Δευτέρα και Πέμπτη κυκλοφοράνε τα σκυλιά. Τρίτη και Κυριακή τα γελάδια. Τις υπόλοιπες μέρες οι άνθρωποι. Αλήθεια, σαν πολλά αδέσποτα σκυλιά δεν κυκλοφοράνε τους τελευταίους μήνες? Τί γίνανε οι φιλόζωοι? Κάνουμε την πλάκα μας και μετά τα παρατάμε χύμα στο δρόμο και κάνουμε πως δεν ξέρουμε και τίνος είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 934 ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΛΕΙΠΩ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΜΕΣΩ ΤΟΥ SITE ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΗΤΑΝ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ.
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΜΑΤΑ (ΒΡΩΜΑ ΜΥΡΟΥΔΙΑ ΚΛΠ.) ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΟΠΩΣ Ο ΜΥΤΙΚΑΣ ΤΟΤΕ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΖΩΞΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.