Δελτίο τύπου: Ξεκινήσαμε τη λειτουργία του νέου ενημερωτικού μας portal.


Σήμερα, 18/11, ξεκίνησε τη λειτουργία του το νέο ενημερωτικό portal για το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία Αγρίνιο Culture (www.agrinioculture.gr) Εμείς, η συντακτική ομάδα του Αγρίνιο Culture, πιστεύουμε ότι μπορούμε να αλλάξουμε να δεδομένα, γι’ αυτό δημιουργήσαμε έναν ιστότοπο βασισμένο στις σύγχρονες απαιτήσεις στης οπτικής επικοινωνίας και φιλικό προς το χρήστη, δίνοντας έμφαση στην αντικειμενική ενημέρωση, την άποψη, αλλά και το πολιτιστικό υπόβαθρο του Αγρινίου και γενικότερα της Αιτωλοακαρνανίας.
 Στο Αγρίνιο Culture πιστεύουμε σε αυτό που έχει ανάγκη η πόλη μας, φιλοδοξούμε λοιπόν να αποτελέσει η προσπάθειά μας ένα βήμα ελεύθερης έκφρασης. Σε μια εποχή που οι κατευθυνόμενες πληροφορίες κυριαρχούν θα προσπαθήσουμε με αντικειμενικότητα να μεταφέρουμε στο κοινό οτιδήποτε συμβαίνει γύρω μας και μας επηρεάζει. Με έμφαση στις τοπικές ειδήσεις, την άποψη μέσω της αρθρογραφίας, τη παρουσίαση όλων των πολιτιστικών δρώμενων της περιοχής, θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε στο κοινό πληρέστερη ενημέρωση κυρίως παρουσιάζοντας το γιατί των γεγονότων. 
Επιπλέον για πρώτη φορά σε τοπικό επίπεδο στην ειδική στήλη Αγρίνιο-Έξοδος, θα καταγράφουμε τον «ρυθμό» της πόλης ως την ατζέντα της ημέρας ή ημερολόγιο των ημερών αν προτιμάτε, με σκοπό να προβάλλουμε κάθε εκδήλωση, κάθε event που αφορά τον πολιτισμό, τη μουσική, τις τέχνες, τη διασκέδαση. 
Βάζουμε όλο και πιο ψηλά τον πήχη, για να έχουμε κάθε φορά και άλλα να κάνουμε. Σ’ αυτή τη προσπάθεια σας θέλουμε μαζί μας! 

Καλή πλοήγηση λοιπόν ! 
Η συντακτική ομάδα του Αγρίνιο Culture.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.