Σκληρή τιμωρία του Μύτικα για τον αγώνα με Παναιτώλιο.


Με σκληρή ποινή τιμωρήθηκε ο Αλυζιακός Μύτικα από την πειθαρχική επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών σωματείων Αιτ\νιας η οποία επιλήφθηκε του διακοπέντος αγώνα ανάμεσα στον Αλυζιακό Μύτικα και τον Ολυμπιακό Παναιτωλίου στις 3-12-2011 για το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας.
Η απόφαση που βγήκε ήταν ο Ολυμπιακός Παναιτωλίου κερδίζει τον αγώνα με σκορ 3-0 και παίρνει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Η ομάδα του Αλυζιακού Μύτικα εκτός από τον αγώνα, χάνει και -3 βαθμούς από το φετινό πρωτάθλημα, ενώ θα του αφαιρεθούν και -2 βαθμοί από πρωτάθλημα της ερχόμενης περιόδου.
Επίσης ο ποδοσφαιριστής Αποστολάκης Αριστ. της ομάδας του Μύτικα, που με την συμπεριφορά του ήταν η αιτία να διακοπεί το ματς τιμωρήθηκε με την εξοντωτική ποινή 18 αγωνιστικές. 
Η βαριά καμπάνα που έπεσε στη νεανική ομάδα του Μύτικα ίσως αποδειχθεί καταστροφική αφού κατρακύλησε στη τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόνο 4 βαθμούς. Εδώ να τονίσουμε ότι πειθαρχική επιτροπή έπρεπε να αποδώσει το «ευ αγωνίζεσθαι» για τα νέα παιδιά του Μύτικα, που σε δεκάδες αγώνες δεν έχουν δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα εντός των αγωνιστικών χώρων.
Πως γίνεται η ομάδα που έχει ήθος και προσφορά στον αθλητισμό της να καταδικάζεται σε υποβιβασμό. 
Το ΞΗΡΟΜΕΡΟΝEWS αναρωτιέμαι η τιμωρία που επιβλήθηκε στο Μύτικα θα ήταν η ίδια αν επρόκειτο για μια ομάδα από τις μεγάλες πόλεις του νομού; Θα απαντήσουμε πως όχι φυσικά, γιατί για όλες αυτές ισχύουν άλλα μέτρα και άλλα σταθμά.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.