Σύλλογος Επαγγελματιών Μύτικα: Κάντε κάτι επιτέλους για τις αλλεπάλληλες ληστείες στο Μύτικα.


Μύτικας 11-12-2011
ΠΡΟΣ
1. Υπ. Προστασίας του πολίτη 
2. Αστυνομική Διεύθυνση Αιτ/νιας 
3. Δήμο Ξηρομέρου 

Θέμα: «Κρούσματα ληστειών στο Δ.Δ Μύτικα του Δήμου Ξηρομέρου».

Με την παρούσα επιστολή μας θα θέλαμε να σας εκφράσουμε την ανησυχία, την αγωνία, αλλά και το θυμό όχι μόνο των επαγγελματιών αλλά και όλων των κατοίκων του Δ.Δ. Μύτικα για τα συνεχόμενα κρούσματα ληστειών, που λαμβάνουν χώρα τους τελευταίους μήνες. 
Αγγίζει τα όρια του παραλόγου το γεγονός ότι σε ένα τόσο μικρό μέρος, έχουμε τόσα περιστατικά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της Αγροτικής Τράπεζας. Δύο ληστείες μέσα σʼ ένα χρόνο. Το παράλογο επίσης είναι ότι το κτίριο του Αστυνομικού Σταθμού υπάρχει και μισθώνεται κανονικά χωρίς να υπαρχουν ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΕΣ!!!!!!! 

Ζητούμε επιτέλους την βοήθεια σας πάνω σʼ αυτό το πρόβλημα, που ολοένα γίνεται και μεγαλύτερο. 

Σύλλογος Επαγγελματιών 
Μύτικα

1 σχόλιο:

  1. Επάνδρωση του Αστυνομικού Σταθμού Μύτικα ΤΩΡΑ!!! Είναι απαίτηση όλης της τοπικής κοινωνίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.