Το μήνυμα των Χριστουγέννων και οι καλικάντζαροι στο σπίτι του Αη Βασίλη.


Στην αρχή ήρθαν τ’ αγγελάκια (τα μικρά του νηπιαγωγείου) και μας υπενθύμισαν το μήνυμα των Χριστουγέννων. Μέσα από τα ποιήματα τους τα παιδιά έδωσαν το πλέον χαρμόσυνο και ελπιδοφόρο άγγελμα της ιστορίας. Αγάπη, καλοσύνη, στοργή για τον συνάνθρωπο. Ύστερα ήρθαν οι καλικάντζαροι (τα παιδιά του Δημοτικού), οι οποίοι εισέβαλαν με άγριες διαθέσεις στο σπίτι του Αη Βασίλη με σκοπό να φέρουν την καταστροφή. Τα ξωτικά αφού «αλώνισαν» το σπίτι, υποσχέθηκαν στον Αγιο ότι δεν θα ξανακάνουν ζημιές στους ανθρώπους, και ο Αη Βασίλης τους μοίρασε τα δώρα του.
Πολύ όμορφη η γιορτή του νηπιαγωγείου και δημοτικού σχολείου Βάρνακα. Συγχαρητήρια στα παιδιά που ήταν όλα άψογα, αλλά και στους δάσκαλους: Νίκο Λάσκαρη (νηπιαγωγό), Μαρία Γεωργοπούλου και Χρύσα Τσιρώνη, που ετοίμασαν την γιορτή, αλλά και για την πρωτοτυπία τους (το χριστουγεννιάτικο δέντρο ήταν στολισμένο από φέτες πορτοκάλι και ποπ-κορν και ήταν πανέμορφο!!!) 
Παρευρεθήκαν ο Αντιδήμαρχος Αλυζίας κ. Σπύρος Λύτρας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξηρόμερου κ. Βασίλης Μουρκούσης, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβούλιου Δήμου Ξηρόμερου κ. Ελευθέριος Κατσαούνης, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Βάρνακα κ. Βασίλης Πολύζος, εκπαιδευτικοί, γονείς και πολλοί κάτοικοι της τοπικής κοινότητας.2 σχόλια:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.