Μύτικας Αιτωλοακαρνανίας: Έχουν αστυνομικό σταθμό αλλά δεν έχουν αστυνομικούς!


Το πρόβλημα της ελλιπούς αστυνόμευσης στο Μύτικα άρχιζε να παίζει και στα κεντρικά ειδησεογραφικά sites. Παράδειγμα δείτε εδώ. Η ανακοίνωση του Συλλόγου Επαγγελματιών Μύτικα έγινε γνωστή και σχολιάζεται αναλόγως.

3 σχόλια:

 1. Παλι καλα , σκεφτειτε να ειχε αστυνομικους , χωρις ομως αστυνομικο σταθμο???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. όσο υπάρχει μωρία από μέρος των ανωτέρων κι ανευθυνότητα,τόσο θα συνεχίζονται οι κλοπές κι άλλο τόσο θα εντείνεται κι ο φόβος του καθενός μήπως είναι το επόμενο θύμα.δηλαδή για να καταλάβω,τι περιμένουν;να γίνουμε σικάγο;στη κανδήλα χτύπησαν άνθρωπο...και τώρα που είναι και μέρες εορτών,ποιος τους πιάνει!με όλη τη σημασία της λέξης!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αν θελετε προστασια.......
  να βαλουμε τσι κλεφτες να περιπολουν για να μας φυλαγουν απο αλλους κλεφτες.
  Καπως ετσι παλιοτερα δεν εγινα οι κλεφτες αρματωλοι?
  Ολε! ολε!
  χρονια πολλα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.