Ατύχημα για το Δήμαρχο Ξηρομέρου Πυθαγόρα Σαμαρά.


Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν δύο περίπου ώρες στη θέση Πλατάνια Μάστρου μεταξύ δύο αυτοκινήτων. Στο ένα επέβαινε ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Πυθαγόρας Σαμαράς και ο οδηγός του και στο άλλο τρία άτομα. Και οι πέντε μετά από την σύγκρουση του δημαρχιακού τζιπ με το αγροτικό τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Μεσολογγίου ενώ αναμένεται να μεταφερθούν στο Ρίο. Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι δεν είναι σοβαρά οι τραυματίες, ωστόσο με νεότερη ενημέρωση θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά για το συμβάν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.