Ενδοσχολικό σεμινάριο στο Λύκειο Μύτικα.


Την Πέμπτη, 22/12/2011 και ώρα 11:00 π.μ., έλαβε χώρα στο Γενικό Λύκειο Μύτικα, ενδοσχολικό σεμινάριο στο οποίο συμμετείχαν οι καθηγητές των σχολείων: ΓΕΛ Μύτικα, Γυμνάσιο Κανδήλας, Γυμνάσιο Παλαίρου, με οργανωτές το τμήμα Επιστημονικής Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Δ/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με τη Δ/νση Δ/θμιας Εκπαίδευσης Αιτ/νίας και με την υποστήριξη του ΚΕΔΔΥ Αιτ/νίας. 

ΘΕΜΑ: «Αντιμετώπιση παραβατικής συμπεριφοράς και επιθετικότητας στο σχολικό περιβάλλον». 

Το πρόγραμμα του ενδοσχολικού σεμιναρίου περιείχε: 
1. Καλωσόρισμα των προσκεκλημένων από το Διευθυντή του Λυκείου Μύτικα, Πολίτη Νίκο. 
2. Χαιρετισμός από τον κ. Παλαιολόγο Ιάκωβο, Διευθυντή Δ/θμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Αιτ/νίας. 
3. Εισήγηση με θέμα: «Πρόσφορο εκπαιδευτικό κλίμα και η συνεισφορά του εκπαιδευτικού», εισηγήτρια κα Κοταδάκη Μαριάνθη, αναπληρώτρια προϊστάμενη επιστημονικής και παιδαγωγικής καθοδήγησης ΔΕ Δυτικής Ελλάδας. 
4. Εισήγηση με θέμα: «Πόσο καλά γνωρίζουμε τους μαθητές μας», εισηγήτρια κα Σπυρέλη Χρυσούλα, σχολική σύμβουλος ΠΕ02 Αιτ/νίας. 
5. Εισήγηση με θέμα: «Αντιμετώπιση παραβατικής συμπεριφοράς και επιθετικότητας στο σχολικό περιβάλλον», (εκπαιδευτικό βιωματικό σεμινάριο) εισηγήτρια-εμψυχώτρια κα Τσουφλίδου Πόπη, κλινική ψυχολόγος του ΚΕΔΔΥ Αιτ/νίας. 

Ακολούθησε συζήτηση, 02:00 μ.μ. λήξη σεμιναρίου.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.