Ενδοπαραταξιακές κόντρες στο Ξηρόμερο.


Η φτώχεια φέρνει γκρίνια..... και η φτώχεια στην «Καλλικρατική» πλέον Αυτοδιοίκηση φέρνει έριδες. Ακόμη και ενδοπαραταξιακές. Ένα τέτοιο δείγμα είχαμε στο Δήμο Ξηρομέρου και συγκεκριμένα στην παράταξη του Δημάρχου Πυθαγόρα Σαμαρά.
Όπως μαθαίνουμε το «προσυμβούλιο» της παράταξης πριν την τελευταία (τέλη Νοεμβρίου) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου δεν ήταν ανέφελο. Αντιθέτως ήταν τεταμένο. Η δημοτική αρχή δέχθηκε πυρά από έναν Αντιδήμαρχο, τον Παναγιώτη Γαζέτα της δημοτικής ενότητας Φυτειών. Σε γενικές γραμμές ο εν λόγω αυτοδιοικητικός παράγοντας διέγνωσε πως η ενότητα των Φυτειών αδικείται. 
Αντιπαρατέθηκε με τον Δήμαρχο και αποχώρησε από το συμβούλιο μαζί με τον έτερο σύμβουλο της ενότητας Φυτειών. Σε ένδειξη διαμαρτυρίας μάλιστα δεν παρέστησαν και στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (που καταπιάστηκε και με το θέμα του χωροταξικού των ιχθυοκαλλιεργειών). 
Ωστόσο ο Δεκέμβρης λέγεται πως ξαναβρήκε την παράταξη του Πυθαγόρα Σαμαρά μονοιασμένη. Η «επανάσταση» των Φυτειών δεν κράτησε για πολύ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.