Ασημάκης Φωτόπουλος: Ας αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες για νέο ξεκίνημα ανέργων και επιχειρήσεων.


Στην δυσκολότερη μεταπολιτευτικά οικονομική συγκυρία, που ο τραπεζικός δανεισμός μειώνεται και η έλλειψη ρευστότητας οδηγεί σε αδιέξοδο, οι χρηματοδοτήσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση, μπορούν να δώσουν σημαντική βοήθεια για την αντιμετώπιση των πρώτων αναγκών νέων επιχειρήσεων καθώς και της προσπάθειας των νέων ανθρώπων να ενταχθούν στην αγορά εργασίας.
Σημαντικές δυνατότητες δίνει σε νέους, ανέργους αλλά και νεοσύστατες επιχειρήσεις της περιοχής μας, η προκήρυξη του Προγράμματος «Ολοκληρωμένο σχέδιο παρέμβασης για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας, των επιχειρήσεων και των εργαζομένων τους».


Το πρόγραμμα απευθύνεται κυρίως σε ανέργους που σκοπεύουν να δημιουργήσουν τώρα την δική τους επιχείρηση, καθώς και σε νέους επιχειρηματίες που δημιούργησαν επιχείρηση μετά την 1/1/2011. Η δράση έχει ποσοστό χρηματοδότησης 100% (δεν απαιτείται δηλαδή ιδιωτική συμμετοχή). Ο επιλέξιμος προϋπολογισμός του κάθε σχεδίου κυμαίνεται από 10.000 έως 35.000 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στο: www.asimakisfotopoulos.gr (Επικαιρότητα – Νέα) καθώς και στο www.espa.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.