Μύτικας-Αστακός, ένας δρόμος γεμάτος κινδύνους.


Τι να πρωτοπεί κάποιος για το συγκεκριμένο δρόμο. Για την κακή ποιότητα ασφάλτου που όταν βρέχει γίνεται ολισθηρός, για τις στροφές με ανάποδη κλήση, για τα αμέτρητα σαμαράκια, για τις πέτρες που πέφτουν με μεγάλη συχνότητα στο οδόστρωμα, για τον ανύπαρκτο φωτισμό του και σήμανση ή τέλος να πει για τα ζώα που βολτάρουν στο οδόστρωμα σα να μη συμβαίνει τίποτα.
Σήμερα το πρωί λοιπόν, γυναίκα οδηγός συγκρούστηκε με ένα κοπάδι γελάδια με αποτέλεσμα να ντελαπάρει το αυτοκινητό της μέσα στο δρόμο και να σταθεί σε θέση όρθια με το πλάι. Πάλι καλά που την γλύτωσε με απλές μόνο κακώσεις. Άντε να δούμε αν ποτέ αυτός ο δρόμος, ο οποίος σημειωτέον το καλοκαίρι έχει πολύ κίνηση, θα βελτιωθεί έστω και λίγο.

3 σχόλια:

  1. Αφού πρόκειται για ένα δρόμο με πολλά προβλήματα,οι οδηγοί γιατί δεν προσέχουν;Μα είναι δυνατόν σήμερα,μια τόσο βροχερή ημέρα,νεόκοπος οδηγός, κατά τη μεσημβρία,να τρέχει ωσάν ... Λάουντα, στο δρόμο Μύτικα-Κανδήλα, με ταχύτητα άνω των 100 χλμ.;;Λιγή προσοχή δε βλάπτει!θέτετε σε κίνδυνο και τους άλλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ. Ο δρόμος απαράδεκτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδή τυχαίνει να ήμουν αυτόπτης μάρτυρας στο συγκεκριμένο συμβάν να κάνω μερικές διευκρινίσεις. Έλαβε χώρα στις στροφές του Αστακού, προς το Πλατυγυάλι. Η κυρία που οδηγούσε δεν έτρεχε με πάνω από 30 χλμ (όσο κι εγώ). Καθώς περνούσε από το σημείο στο οποίο ήταν οι αγελάδες, οι αγελάδες λες και αφήνιασαν πήδηξαν (στην κυριολεξία) επάνω στο αυτοκίνητο (Toyota Yaris) με αποτέλεσμα να το ντεραπάρουν. Πολύ σωστό αυτό που σχολιάζετε με την ταχύτητα, όμως στο συγκεκριμένο συμβάν, άλλα ήταν τα αίτια του ατυχήματος. Και σχολιάζω ότι η περιοχή από τη Βόνιτσα μέχρι το Λεσίνι είναι από τις πολύ λίγες, ελάχιστες θα έλεγα, περιοχές της Ελλάδας που γίνεται ακόμα αυτό το καραγκιοζιλίκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.