Ο συμπατριώτης μας Πάνος Παπαδόπουλος Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αιτ/νίας.


Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ του Λιμενικού Ταμείου Αιτωλοακαρνανίας, σε συνεδρίαση που έγινε στο Μεσολόγγι. Νέος Πρόεδρος εκλέχτηκε ο Πάνος Παπαδόπουλος που συμμετέχει στο ΔΣ ως εκπρόσωπος του Εργατικού Κέντρου Μεσολογγίου κάτι που αποτελεί έκπληξη λόγω του ότι για πρώτη φορά εκλέγεται πρόεδρος εκπρόσωπος φορέα και όχι ο "αρεστός" της κυβέρνησης. 
Πάντως η είδηση για την εκλογή του κ. Παπαδόπουλου - πέραν της όποιας συζήτησης θα προκαλέσει για την αρνητική κατάσταση που έχει περιέλθει ο χώρος του ΠΑΣΟΚ - δημιούργησε θετικό απόηχο στην τοπική κοινωνία λόγω της πολιτικής, επαγγελματικής και κοινωνικής διαδρομής του.
Πάνο συγχαρητήρια και από εμάς, καλή επιτυχία στο έργο σου.

12 σχόλια:

  1. Κύριε Παπαδόπουλε,
    Συγχαρητήρια για την εκλογή και καλή επιτυχία στη θητεία σας.

    Ο τόπος σας έχει ανοικτά προβλήματα και ευκαιρίας δοθείσης με την ανάρρησή σας στην προεδρεία του Λ. Ταμείου, ελπίζουμε πως θα βρουν τη λύση τους. Αναφέρομαι στο ημιτελές λιμάνι του Μύτικα και στη διαδικασία είσπραξης τελών ελλιμενισμού σκαφών στο ήδη υπάρχον λιμάνι. Να σταματήσει ΑΜΕΣΑ η κατηγοριοποίηση των Πολιτών σε "ξένους" (κορόϊδα που πληρώνουν) και σε ντόπιους "ξύπνιους" που γράφουν τους κανονισμούς στα αρχ..εία τους, λες και με δικές τους δαπάνες έγινε το λιμάνι ! Κύριε Πρόεδρε Αρχή Άνδρα δείκνυσι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ φίλε μου μάλλον είσαι ανημέρωτος. Και οι ντόπιοι πληρώνουν κανονικότατα. Αν αμφιβάλλεις υπάρχουν και τα χαρτιά των αποδείξεων. Οι μόνοι που δεν πληρώνουν είναι οι ψαράδες και σωστά δεν πληρώνουν γιατί είναι αλιευτικό καφύγιο το λιμάνι. Μάθε λοιπόν και μίλα την αλήθεια. Να σαι καλά.

      Διαγραφή
    2. Ναι αλλα φιλε 1114, αν δεν εισαι ο παν. παπ. ,στα αλιευτικα καταφυγια δεν εισπρατονται τελη.Αυτο ειναι παρανομο απλως μεσα στο γενικοτερο μπαχαλο που υπαρχει, ασυδοτα εβαλαν χαρατσι με τη δικαιολογια να βαλουμε ταξη στο λιμανι. Ταξη μπαινει και χωρις να πληρωνονται τελη.
      Παντως οπως λεγεται εισπραξη τελων ειχε συμφωνησει και ο πανος σαν μελος του λιμ. ταμειου προ ετων και μετα την αντιδραση το πηραν πισω.

      Διαγραφή
    3. Φίλε εγώ σου απάντησα για το ψευδές της αναφοράς σου ότι οι ξένοι πληρώνουν ενώ οι ντόπιοι όχι. Εκτός αν εγώ σαν ντόπιος που πλήρωσα και οι γνωστοί μου ντόπιοι που πλήρωσαν δεν μετράμε. Σε πληροφορώ ότι ελάχιστοι ντόπιοι δεν πλήρωσαν, όπως άλλωστε και ελάχιστοι ξένοι αρνήθηκαν να πλξρώσουν. Αυτό που αναφέρεις τώρα είναι άλλο θέμα. Και φυσικά δεν είμαι ο Πάνος Παπαδόπουλος.

      Διαγραφή
  2. Πατριωτη 0219 για το οτι στα αλιευτικα καταφυγια δεν πληρωνουν τελη ΔΕ ΛΕΣ τιποτα. Το οτι εξαναγκασατε τους ντοποιους να πληρωσουν χαρατσι-ταχα μου για να βαλετε ταξη -ουτε για αυτο λες τιποτα.
    Επειδη καποιοι ντοποιοι πιεστηκαν και ξεγελαστηκαν και τους αρπαξαν χαρατσι δεν ειναι και σωστο.
    Βαλτε ταξη στο λιμανι χωρις χαρτσι!!!
    Η πληρωνουν ολοι η κανενας αν ειναι αλιευτικο καταφυγιο.
    Παρανομοι και αυτοι που εισπρατου λεπτα απο το αλιευτικο καταφυγιο , αλλα παρανομα θα ειναι ακομα και δεκα λιμενικα ταμεια αν αποφασησουν το ιδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε εγώ απάντησα στη κακοήθεια, γιατί περί αυτού πρόκειται ότι τα κορόιδα οι επισκέπτες πληρώνουν και οι έξυπνοι οι Μυτικιώτες δεν πληρώνουν. Εσύ λες ότι επειδή είναι αλιευτικό καταφύγιο δεν πρέπει να πληρώνει κανένας. Αυτό είναι άλλη συζήτηση και αν θες είμαι μαζί σου παρότι εγώ πλήρωσα.

      Διαγραφή
  3. φιλε μπλογγερ μηπως τα PM και AM στις ωρες αναρτησεων ειναι αναποδα? π.χ. PM σημαινει post meridian ..μετα το μεσημερι.
    τσεκ παρακαλω. Φιλικα με χαιρετισμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχεις δίκιο φίλε αναγνώστη. Από τότε που η Google αναβάθμησε την υπηρεσία σχολίων υπάρχουν αυτά τα προβληματάκια. Ας ελπίσουμε να τα δουν και να τα διορθώσουν σύντομα. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Η ώρα είναι ρυθμισμένη σωστά και στις αναρτήσεις μπαίνει κανονικά. Το πρόβλημα είναι στην ώρα των σχολίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΕΙ 2 ΩΡΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ AM ΚΑΙ PM ΠΑΝΕ ΑΝΑΠΟΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μηπως τοτε το προβλημα λυθει με 24ωρη ωρα αντι pm kai am?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στα μπλογκ οι ρυθμίσεις δεν σου δίνουν επιλογή 24ωρη ώρα. Είναι θέμα καθαρά της Google. Θα το φτιάξουν σύντομα. Πάντα όταν αλλάζουν κάτι στην αρχή έχει κάποια προβληματάκια. Θα διορθώθει σύντομα φαντάζομαι. Άλλο Λάθος είναι ότι δεν δουλεύει η ημερομηνία στα σχόλια στα Ελληνικά. Και αυτό πρέπει να διορθωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για να δημοσιεύσουμε σχόλια που έχουν προσωπικές αναφορές για κάποιον και για τη διαδρομή του, πρέπει να τις στέλνετε επώνυμα. Δεν μπορούμε εμείς να πάρουμε το βάρος κάποιων αναφορών που δεν ξέρουμε αν είναι αληθείς ή συκοφαντίες. Επώνυμα και θα αναρτηθούν.
    Ευχαριστούμε πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.