Δελτίο τύπου Ε.Κ. Μεσολογγίου.Συνεδρίασε στις 25-1-2012 η Διοίκηση του Ε.Κ.Μ., σχετικά με το ψήφισμα καταγγελίας που κατέθεσε ο κ. Δήμαρχος Μεσολογγίου στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 24-1-2012. Το Δ.Σ. υιοθετεί ανεπιφύλακτα με ευρύτατη πλειοψηφία την παρακάτω δήλωση του Προέδρου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Μεσολογγίου: 
1. Αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα του οποιουδήποτε εκπροσώπου να καταθέσει την υποψηφιότητά του για Πρόεδρος στην κρίση των μελών της Λιμενικής Επιτροπής. 
2. Σχετικά με τις αιτιάσεις του κ. Δημάρχου για τις προθέσεις της Διοίκησης του Ε.Κ.Μ. δηλώνουμε ότι ο καθένας θα κριθεί εκ του αποτελέσματος της θέσης που κατέχει. Προς τούτο παραπέμπουμε στις δηλώσεις του νέου Προέδρου για τους στόχους και τις προτεραιότητες του Λιμενικού Ταμείου Αιτωλ/νίας. 
3. Το Ε.Κ.Μ. και κατά το παρελθόν αλλά και τώρα έχει δώσει δείγματα γραφής, υπευθυνότητας και προτάσεων για τα οξυμένα και όχι μόνο προβλήματα της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.

Το Γραφείο Τύπου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.