Το ψηφοδέλτιο για τις εκλογές του Συλλόγου Γυναικών Μύτικα.


Εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 22/1 στο Σύλλογο γυναικών Μύτικα για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου. Οι εκλογές θα γίνουν στο Πνευματικό Κέντρο Μύτικα, από τις 04:30 μ.μ. έως 06:00 μ.μ. Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου.
Εγγραφές γίνονται δεκτές μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου στη γραμματέα του Συλλόγου Λένα Βασιλάκη.
Οι έχοντες δικαίωμα ψήφου μπορούν να βάλουν ως 7 σταυρούς για το Διοικητικό Συμβούλιο και ως 3 σταυρούς για την εξελεγκτική επιτροπή. Εκλέγονται 7 για το Δ.Σ και 3 για την Ε.Ε.

Υποψήφιες για το Διοικητικό Συμβούλιο είναι:
ΒΕΡΡΗ ΙΩΑΝΝΑ
ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΓΡΙΤΣΙΠΗ ΕΥΡΙΔΙΚΗ
ΚΑΦΡΙΤΣΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΚΑΥΜΕΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
ΛΙΑΓΚΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΝΤΑΛΑΜΑΓΚΑ ΝΙΚΗ
ΤΑΜΠΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ 

Υποψήφιες για την εξελεγκτική επιτροπή είναι:
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΚΑΤΩΧΙΑΝΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΤΣΟΥΚΑΛΗ ΕΥΘΥΜΙΑ

Από εμάς καλή επιτυχία σε όλες τις υποψήφιες.

1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.