Στις 08:00 μμ η καύση του καρνάβαλου στο μώλο του Αγίου Νικολάου στο Μύτικα.


Η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση τελείωσε και όλοι αναμένουν την καύση του βασιλιά καρνάβαλου το βράδυ στις 8, στο μώλο του Αγίου Νικολάου. Το Blog μας έχει ήδη συλλέξει πολύ υλικό, φωτογραφικό και videos και θα σας το παρουσιάσει σύντομα. Πραγματικά το φετινό καρναβάλι ήταν το πιο πετυχημένο από κάθε άλλη φορά με κύριο χαρακτηριστικό του το πολύ κόσμο που επισκέφτηκε το Μύτικα. Τους ευχαριστούμε όλους, καλή σαρακοστή και τους περιμένουμε και του χρόνου να έρθουν και να συμμετέχουν ακόμα και στα γκρούπ των καρναβαλιστών μας.
Θέλουμε εδώ να πούμε ότι σχετικά με τη καύση το βράδυ στο μώλο, είχαμε δύο ανώνυμες καταγγελίες συμπατριωτών μας στο Λιμεναρχείο Λευκάδας. Το προεδρείο του συλλόγου γυναικών, μαζί με το χαρτί της έγκρισης από το τοπικό συμβούλιο μεταβαίνει τώρα στη Λευκάδα για να υπογράψει και να είναι όλα νόμιμα όπως πρέπει. Εμείς για τους δύο συμπατριώτες μας, τους ευχόμαστε να είναι καλά, καλή σαρακοστή, καμία κακία εκ μέρους μας. Τους περιμένουμε στο μώλο να διασκεδάσουν μαζί μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.