Ευχαριστήρια επιστολή της Αντιδημάρχου του Δήμου Ξηρομέρου.


Γράφει η Κων/να Κουμανδράκη Σαμαρά.
Αντιδήμαρχος Δήμου Ξηρομέρου.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους διοργανωτές καθώς και όσους συμμετείχαν, τον κόσμο, τους ντόπιους και τους επισκέπτες για τις πολύ επιτυχημένες εκδηλώσεις του τριημέρου της Αποκριάς και καθαράς Δευτέρας και συγκεκριμένα: Στο Αστακιώτικο Καρναβάλι, ευχαριστώ την καρναβαλική Επιτροπή, την κα Καββαδία Κατερίνα, που παρουσίασε το καρναβάλι, τους χορηγούς, Super Market «Αφοί Κατσάνου» και Λάζαρο Καλαντζή, τον χορευτικό σύλλογο Αστακού για τα κούλουμα, καθώς και τον σύλλογο γυναικών Αστακού για την ευγενική προσφορά των εδεσμάτων (γαλακτομπούρεκα).



Στο Μυτικιώτικο Καρναβάλι ευχαριστώ τον Σύλλογο Γυναικών Μύτικα. Στο Κανδηλιώτικο Καρναβάλι, την καρναβαλική επιτροπή και τον Πολιτιστικό – Προοδευτικό Σύλλογο Κανδήλας-Βάρνακα. Tις τοπικές κοινότητες Παπαδάτου, Φυτειών, Μπαμπίνης, Μαχαιράς και Σκουρτούς που οργάνωσαν τα κούλουμα της καθαράς Δευτέρας στον Άγιο Γεώργιο Μπαμπίνης.


Να τονίσω ιδιαίτερα ότι στην δύσκολη οικονομική συγκυρία της χώρας μας ότι και 1€ ευρώ από τους δημότες μας είναι χρήσιμο, γι΄αυτό η δημοτική αρχή υπόσχεται να δώσει όλες της τις δυνάμεις για ότι καλύτερο, όχι μόνο για τον Αστακό αλλά για όλον τον Δήμο Ξηρομέρου. 
Θέλω να πιστεύω ότι του χρόνου θα είναι μια καλύτερη χρονιά για την Ελλάδα και για τον Δήμο μας, για να κάνουμε πλουσιότερες και δημιουργικότερες εκδηλώσεις. Ευχαριστώ πολύ τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο για την συνεργασία του και για την στήριξή τους.

5 σχόλια:

  1. κ.αντιδημαρχε΄να τους δωσετε συγχαρητηρια για τις εκδηλωσειςσυμφωνω.εσεις ομως τους ευχαριστειτε για τα χρηματα που εδωσε ο δημος και εγιναν οιεκδηλωσεις;απο οτι γνωριζει ολος ο λαος του δημου ξηρομερου ολες οι εκδηλωσεις εγιναν με πρωτοβουλιες των διαφορων συλλογων(και μπραβο τους).τωρα αν ο δημος εδωσε κατι για την εδρα(αστακο)μπραβο και σε σας .αλλα δεν μπορειτε να καπελωσετε τους υπολοιπους συλλογους που εφτυσαν αιμα μερα νυχτα και καταφεραν να μας παρουσιασουνφανταστικες εκδηλωσεις,συλλογος γυναικων μυτικα σγχαρητηρια εισασταν φανταστικες.κανδηλα φυτειες κ.τ.λ.περνετε αριστα απο τον λαο της περιοχης.δεν θα εγραφα τιποτα αν εβλεπα ενα αρθρο σας πριν της εκδηλωσεις και να μας περιγραφατε της εντυπωσεις σας απο την προετημασια των εκδηλωσεων και τηνκαλη κουβεντα σας για την προσπαθεια τωρα.....βγηκατε με λαθος τροπο και νομιζω οτι θελετε να μας περασετε ποσο ωραια κανατε της εκδηλωσεις.και του χρονου με υγεια.ευχαριστω για την φιλοξενια στο mytika press.συγχαρητηρια κανετε φοβερη δουλεια.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Δήμος Ξηρομέρου ήταν απο τους λίγους δήμους που πραγματοποιήθηκαν τόσες εκδηλώσεις και σε τοσα διαφορετικά μέρη ,και οχι μονο στην εδρα του δημου.Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν απο τους συλλόγους ,και ο δημος βοηθησε οσο μπορουσε.Συγχαρητήρια λοιπόν και στους συλλόγους αλλα και στο Δήμο ,και στην κυρία Αντιδήμαρχο προσωπικά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ,ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς κύριο/κυρία 05:20

    Το αν βοήθησε φέτος ο Δήμος Ξηρομέρου ,και η Αντιδημαρχος επι του πολιτισμού τους συλλόγους που διοργάνωσαν και τα τρία καρναβάλια (Αστακός -Μυτικας -Κανδήλα) μπορείτε να ρωτήσετε τους εκπρόσωπους τους.Κατα τ'αλλα αντεύχομαι και σε σας και του χρόνου με υγεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Κ' ΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ Κ' ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΟΥ ΜΥΤΙΚΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕ ΕΧΕΙ ΤΗ ΠΡΩΤΙΑ Κ΄ΣΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ Κ΄ΣΕ ΑΡΜΑΤΑ Κ΄ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ Κ΄ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΜΗΝ ΚΟΛΑΤΕ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ . . . ΕΤΣΙ Κ΄ΑΛΛΙΩΣ ΚΡΙΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΛΙΓΑ ΤΙ ΠΟΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.