Στιγμές από το περυσινό Μυτικιώτικο καρναβάλι.


Το 5ο Μυτικιώτικο καρναβάλι πλησιάζει και το Blog μας σκέφτηκε να σας θυμίσει στιγμές από το περυσινό καρναβάλι. Αφιερώσαμε λοιπόν λίγο χρόνο για να φτιάξουμε μία σύντομη παρουσίαση του περυσινού, κατά γενική ομολογία όλων, ντόπιων και επισκεπτών, πολύ επιτυχημένου καρναβαλιού.
Επίσης θέλουμε να σας προϊδεάσουμε λίγο για αυτό που θα παρακολουθήσετε φέτος. Καταρχήν μία μεγάλη διαφορά που θα δείτε φέτος, θα είναι η ποιότητα των αρμάτων που θα παρελάσουν. Για πρώτη φορά, τα άρματα του Μυτικιώτικου καρναβαλιού είναι κατασκευασμένα από επαγγελματία. Ο κ. Βασίλης Λιακόπουλος, από τη Πάτρα, με το συνεργείο του, βρίσκεται στο Μύτικα εδώ και 10 ημέρες και δουλεύοντας ακατάπαυστα έχει φτιάξει άρματα πραγματικά καλλιτεχνήματα. Ο άνθρωπος είναι πραγματικά αυθεντικός καλλιτέχνης, παίρνει ένα φτηνό υλικό, το φελιζόλ και του δίνει ψυχή.
Οι στολές που θα φοράνε οι καρναβαλιστές που θα παρελάσουν είναι πανέμορφες και αγορασμένες με προσωπικά έξοδα των συμμετεχόντων. Η μουσική επιμέλεια και η μεγαφωνική εγκατάσταση επίσης θα είναι άρτια. Για πρώτη φορά φέτος θα έχουμε το βράδυ καύση του Βασιλιά Καρνάβαλου στο μώλο μπροστά στον Άγιο Νικόλαο.
Αυτές και πολλές άλλες εκπλήξεις σας περιμένουν στο φετινό 5ο Μυτικιώτικο καρναβάλι, που με πολύ μεράκι και κέφι διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών Μύτικα. Αξίζει όλοι να παραβρεθείτε. Σας περιμένουμε. Ας θυμηθούμε λίγο το περυσινό καρναβάλι.

3 σχόλια:

 1. Στο βίντεο δεν είναι όλα τα περσινά άρματα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Έχω επισκεφτεί και το καρναβάλι στον Αστακό και στη Κανδήλα αλλά και πέρυσι πρώτη φορά και το καρναβάλι στο Μύτικα. Πραγματικά του Μύτικα μου έκανε τρομερή εντύπωση, δεν ξέρω ίσως βοηθάει και ο χώρος της παρέλασης. Το κέντρο του Μύτικα είναι ιδανικό γιατί λόγω του στενού δρόμου επισκέπτες και καρναβαλιστές γίνονται ένα στη παρέλαση. Επίσης τα άρματα και οι στολές είναι πανέμορφες. Το κέφι και ο χορός ξεχειλίζουν. Το προτείνω σε όλους να παραβρεθούν.

  Ένας επισκέπτης που φυσικά θα έρθει και φέτος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Το καρναβάλι του Μύτικα φέτος θα είναι ακόμα πιο ωραίο!!!!
  Φέτος θα έχει κάτι πρωτόγνωρο.... θα έχει την καύση του καρνάβαλου και <>.!!!!!


  ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.