Σπύρος Λύτρας: Σε διαδικασία υλοποίησης τα μεγάλα έργα στην Δημοτική Ενότητα Αλυζίας.


Απαντήσεις σχετικά με την πορεία εξελίξεις των μεγάλων και σημαντικών έργων στην Αλυζία έδωσε ο Αντιδήμαρχος κ. Σπύρος Λύτρας, κατά την διάρκεια της συζήτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα την ψήφιση του προϋπολογισμού του Δήμου Ξηρόμερου.
Παίρνοντας το λόγο ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στη συνεδρίαση αυτή κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης, (απουσίαζε ο κ. Γιάννης Λύτρας) ανέφερε ότι τα μεγάλα έργα στην Αλυζία, όπως ο βιολογικός καθαρισμός, το Δημοτικό Σχολείο, το Νηπιαγωγείο Μύτικα και το κέντρο υγείας, έχουν σταματήσει, δεν έχει προχωρήσει κάτι ούτε έχουν ενταχθεί σε κάποιο πρόγραμμα και είναι στην ουσία στην «κατάψυξη» είπε ο κ. Γαλούνης.
Απαντώντας στους ισχυρισμούς του κ. Γαλούνη ο κ. Λύτρας είπε ότι: για το κέντρο υγείας έχουν ξεκινήσει πάλι οι εργασίες μάλιστα είναι «στα καλουπώματα για να πέσει η ταράτσα». Για το Δημοτικό Σχολείο Μύτικα είπε ότι το έργο έχει ενταχθεί από τον Ο.Σ.Κ (Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων) και πιστεύει ότι θα προχωρήσει, ενώ για τον βιολογικό καθαρισμό ανέφερε ότι αν και ανεπίσημα, τα νέα είναι ευχάριστα αφού το έργο θα υλοποιηθεί.

20 σχόλια:

  1. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ Ο ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. VOYLOSTE PROTA KAMIA LAKOYVA KAI META KANETE KAI MEGALA ERGA. GIA NA ERTHOYN KAI OI ARABES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤA MEGALA LOGIA. BOYLOSTE KAI KAMIA TRYPA THS KATHIMERINOTHTAS KAI KANTE TA MEGALA ERGA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΔΙΚΑ Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οπως τα λενε τα λεφτα τρεχουν απο τα μπατζακια μας.
    Κρατατε μικρο καλαθι για να μη γελοιοπηηθηται.
    Επαναλαμβανουν παλι το γνωστο "λεφτα υπαρχουν" ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ta megala erga eprepe na exoun ginei tote pou to xrhma ypirxe aythono twra oute thn lakouva den voulonete gt pleon leuta den yparxoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΨΩΜΙΑΔΗς ΣΤΗ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΤΙς 234 ΚΑΤΑΤΜΗΣΕΙς ΕΡΓΩΝ.
    ΣΕ ΜΑς Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟς ΔΗΜΑΡΧΟς ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ 84 ΚΑΙ Ο ΠΡΙΝ ΑΠ ΑΥΤΟΝ 64.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 84 ΕΡΓΑ??? 84 ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑ... ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΠΡΟ-ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΦΗΣΕ ΟΡΑΤΟ ΕΡΓΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ευαισθητος στη πληροφορηση κ. αντιδημαρχος θα μπορουσε να μας διαφωτησει για την οικονομικη πορεια των εσοδων του λιμανιου το καλοκαιρι?
    Θελουμε εγκυρη και σωστη ενημερωση χωρις μαυρες τρυπες για να μη λεει ο καθενας οτι θελει. Αυτο ειναι καλο για ολους.
    Δες και αλλες αναρτησεις εδω στο θεμα λιμανι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είμαι χρήστης του λιμανιού και πλήρωσα για τη βάρκα μου. Πήρα απόδειξη και τα λεφτά ξέρω πολύ καλά που πήγαν. Στα δύο παιδιά που δούλεψαν στο λιμάνι και στα ταμεία του Δήμου. Εσείς κύριε υποστηρικτή του κ. Γαλούνη μας διαφωτίζετε για το πάνω από το 1 εκατομμύριο ευρώ χρέος (από τα επίσημα έγγραφα του νέου Δήμου Ξηρομέρου με τα χρέη των πρώην Δήμων που σε αυτό το blog διάβασα), που παρέδωσε τον Δήμο Αλυζίας ο κύριος Γαλούνης (αναλογικά με τους κατοίκους ο πιο χρεωμένος Δήμος στην Ελλάδα!!!) που πήγαν αυτά τα λεφτά; Που έχει λογοδοτήσει; Που ο πρώην Δήμος Αλυζίας χρωστά σε όσους μιλάνε ελληνικά ποιος έχει απολογηθεί; Που απειλούν οι πιστωτές του πρώην Δήμου Αλυζίας το νέο Δήμο Ξηρομέρου με κατασχέσεις ποιος έχει βγει από τη θητεία του κ. Γαλούνη να απολογηθεί;;; Κανένας.... Μην προκαλείτε λοιπόν το κόσμο γιατί γνωρίζει πολύ καλά και είναι και πολύ ευγενής που σας έχει κόψει μόνο την καλημέρα και σας έχει αφήσει να κυκλοφορείτε και δεν έχει αρχίσει να ρίχνει γιαούρτια που είναι και στη μόδα. Άντε γιατί η αυθάδεια έχει και όρια ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητέ bloger προσπαθώ να βρω την ανάρτηση που είχες κάνει με τα χρέη των πρώην Δήμων του νέου Δήμου Ξηρομέρου (επίσημο έγγραφο Δ.Σ. Δήμου Ξηρομέρου). Σε παρακαλώ μπορείς να δώσεις το link γιατί δεν μπορώ να το βρω. Να διαβάσουν κάποιοι εδώ μέσα να ξεστραβωθούν να δουν ποιος χρέωσε, ποιος διαχειρίστηκε τα χρήματα των δημοτών και πως. Άντε γιατί η αυθάδεια κάποιον είναι απερίγραπτη ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το Μάϊο είχαμε σχετική ανάρτηση με τα χρέη των πρώην Δήμων, όπως τη πήραμε από το Δήμο Ξηρομέρου. Μάλλον αυτή πρέπει να εννοείς φίλε αναγνώστη
    http://mytikaspress.blogspot.com/2011/05/blog-post_8922.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. εγιναν ελεγχοι των χρεών με παραστατικα και εγκρισεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φιλε 1204. Οικονομικη διαχειρηση κα ελεγχοι με παραστατικα και εγκρισεις εγιναν για τα τελη του λιμανιου το περασμενο καλοκαιρι?
    Κανεις δεν απανταει και οταν ρωταμε μας απαγορευουν να ρωταμε . Γιατ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ερωτατε ο αντιδημαρχος Σπυρος Λυτρας και ο προεδρος του λιμενικου ταμειου Μεσ/γγιου που πηγαν τα λεφτα απο το παρανομο χαρατσι περυσι στο λιμανι του Μυτικα.Και αν αληθευει οτι ο εισαγγελεας και το λιμεναρχειο καλει κοσμο για ανακρισεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμε 09:56 όταν αναφέρεις το όνομα κάποιου και αφήνεις υπονοούμενα χωρίς να βάζεις το δικό σου είσαι συκοφάντης και φοβιτσιάρης. Ελπίζω ο αντιδήμαρχος να μη κάνει το λάθος να σου απαντήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. αγαπητε 0232 Η μαυρη προπαγανδα σε πειραξε;Το χαρατσι που ηταν παρανομο δε σε πειραξε;Τα χρηματα που φαγωθηκαν δε σε πειραξαν;Η μαυρη ανασφαλιστη εργασια δε σε πειραξε;Οτι το λιμεναρχειο διεξαγει ερευνες δε σε πειραξε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Παρακαλειτε ο προεδρος του δημοτικου συμβουλιου του Δημου Ξηρομερου Βασιλης Μουρκουσης να δωσει στη δημοσιοτητα την αποφαση του συμβουλιου με την οποια επιβληθηκε το χαρατσι για να δουμε τι ψηφισαν οι δημοτικοι συμβουλοι γιατι ψαχνουμε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και δεν τη βρισκουμε,οπως επισης αν υπαρχει αποφαση του λιμενικου ταμειου να την δωσει ο προεδρος του ταμειου Πανος Παπαδοπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.