Διαμαρτυρία εργαζομένων Γ.Ν. Μεσολογγίου.


Ο Σύλλογος εργαζομένων του Γ.Ν. Μεσολογγίου αποφάσισε την 25η Μαρτίου ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ-ΚΛΕΙΣΙΜΟ του Νοσοκομείου, να βρίσκεται με πανό απέναντι από την εξέδρα των επισήμων. 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ 
ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ 
Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ ΚΑΙ 
ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ

4 σχόλια:

  1. Άλλη μία μόδα της εποχής. Δύο εθνικές επετείους έχουμε, σε αυτές επιλέγουμε να διαμαρτυρηθούμε και να διαδηλώσουμε. 363 μέρες δεν μας κάνουν... Ο κατήφορος των συνδικαλιστάδων, των εργατοπατέρων, των μαθητοπατέρων, των φοιτητοπατέρων και των αριστερών ψευτοκουλτουριάρηδων ακτιβιστών δεν έχει τελειωμό... Φτου σας ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένας λαός που δεν σέβεται την ιστορία του πεθαίνει. Αυτοί είμαστε, ένας λαός που δεν ξέρει ούτε να διαμαρτυρηθεί. Κάποιες φορές αναρωτιέμαι που είναι ο πολιτισμός μας, η κουλτούρα μας, η ευγένεια μας. Μας τα πήρε η τρόϊκα και το μνημόνιο θα απαντήσουν κάποιοι οργισμένοι και θα μας αραδιάσουν όλα όσα έχουν συμβεί τα τελευταία δύσκολα χρόνια. Θα μπορούν να μιλάνε για ώρες και να μας λεν αυτό το άλλο το παράλλο, επιχειρήματα που άκουσαν από το κανάλι Κόντρα (αυτό το μπουμπούκι ο Κουρής τι να κάνει άραγε;), άλλοι στο Στέφανο Χίο, άλλοι είναι συντονισμένοι στο ράδιο 9 και έχουν μάθει όλες τις θεωρίες συνωμοσίας του πλανήτη, σου περιγράφουν γεγονότα σαν να ήταν οι ίδιοι μπροστά και δεν σηκώνουν καμία αμφισβήτηση. Οργή και θυμός μας έχει κυριεύσει όλους, το κακό είναι ότι είναι και κάποιοι που είναι οργισμένοι κατά επάγγελμα που κανονικά δεν θα έπρεπε γιατί αυτοί δεν έχουν πάθει τίποτα. Δυστυχώς αυτοί είναι που βγάζουν και τους πιο καυτούς Φιλλιπικούς. Ξέρεις τι είναι να ακούς τον Τριανταφυλλόπουλο, την Τατιάνα, τον Ευαγγελάτο κ.α. να σου λένε για το καλάθι της νοικοκυράς και μετά να παίζουν το τένις τους στο Εκάλη Club;;; Σε όλους αυτούς δύο λέξεις θα απαντήσω «παραμένω άνθρωπος».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προτείνω να γίνουν διαμαρτυρίες την ημέρα της Ανάστασης μέσα στις εκκλησίες, πολύ κόσμο θα έχει, άρα θα ασχοληθούν και τα ΜΜΕ, θα έχει και έντονο συμβολισμό. Ανάσταση του λαού!!! Πως δεν το έχουν σκεφτεί οι εργατοπατέρες;;;; Ουυυυυυστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι κοματικοι εργατοπατερες αγωνιζονται για τα συμφεροντα τους και μονο. Σιγα μη νοιαζονται για τους αρωστους.
    Αν κλεισει ενα νοσοκομειο που θα πανε να σπεκουλαρουν μετα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.