Παναγιώτης Στάϊκος: Κάποιοι πετούν λάσπες και συκοφαντούν. Το νερό στο Δήμο Αστακού ήταν άριστης ποιότητας επί θητείας μου.


Γράφει ο Παναγιώτης Στάϊκος.
Πρώην Δήμαρχος Αστακού.

Κάποιοι αρουραίοι του Δημόσιου βίου στέλνουν ανυπόγραφα έγγραφα για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα όπως το νερό. Γελιούνται όπως αν νομίζουν ότι με λάσπες και συκοφαντίες μπορούν να πλήξουν την πολιτική και κοινωνική μου υπόσταση. Γιατί όλοι οι κάτοικοι του Δήμου Αστακού γνώριζαν πολύ καλά, ότι το νερό σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Αστακού όταν ήμουν Δήμαρχος, ήταν αρίστης ποιότητας, αφού οι δεξαμενές σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα καθαριζόντουσαν τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο από τον πρώτο κιόλας μήνα της θητείας μου.
Γινόταν δε χλωρίωση με αυτόματους χλωριωτές, που υπήρχαν και ήταν σε συνεχή λειτουργία σε όλες τις δεξαμενές. Φθάσαμε να προμηθευτούμε μέχρι και τέσσερις τόνους χλώριο τον χρόνο. Σε κάποιες περιπτώσεις η πιστοποιημένη εταιρεία που έκανε τον έλεγχο των νερών τρεiς και τέσσερις φορές τον χρόνο σε όλες τις δεξαμενές και τα δίκτυα (όπως φαίνεται και από τα συνεχή αποτελέσματα των ελέγχων, τα οποία υπάρχουν στα ετήσια τιμολόγια με τα εντάλματα πληρωμής, τα οποία κόστιζαν 4 χιλιάδες ευρώ περίπου τον χρόνο, σε αυτά οικονομία δεν κάναμε), μας υποδείκνυε να ελαττώσουμε το χλώριο ή σε κάποιες περιπτώσεις να το αυξήσουμε.
Όταν η Διεύθυνση Υγείας με το έγγραφο της 15/5/2008 έβγαλε κάποια δείγματα ακατάλληλα, κάλεσα το εργαστήριο και πήρε εκ νέου δείγμα, έκανα πάλι καθαρισμό των εν λόγω δεξαμενών και δεν υπήρχαν διαφορές πριν και μετά, πράγμα το οποίο δεν αμφισβήτησε η Διεύθυνση Υγείας. Το αποτέλεσμα της 26/5/2008, λίγες ημέρες και τέσσερις μήνες μετά το έγγραφο της Διεύθυνσης Υγείας (τα αποτελέσματα των ετών 2009 και 2010 σας τα είχα στείλει στην προηγούμενη απάντηση), βουλώνει το στόμα σε αυτά τα ανθρωπάκια. Σε αυτή αλλά και σε ελάχιστες άλλες περιπτώσεις ενημέρωσα και το Δημοτικό Συμβούλιο.
Σε αυτά τα ανθρωπάκια θα αφιερώσω πέντε αράδες από τον Επαρχιακό Γιατρό του Μπαλζάκ:
«Υπάρχουν κάτι δυστυχισμένα πλάσματα που σέρνουν ένα σωρό από σάρκες μεσʼ το βούρκο και μου προκαλούν τον δίχως όρια οίκτο μου. Μόνο οίκτο μου προκαλούν».
Αστακός 17/5/2012

Ευχαριστώ για την φιλοξενία 

Dr ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ 
ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.