Είδηση ράδιο αρβύλα για βιασμό νεαρής στο Μύτικα από Αφγανούς.


Μια είδηση κυκλοφόρησε τις τελευταίες ημέρες ότι στο Μύτικα Αφγανοί βίαζαν επί τρεις μέρες νεαρό κορίτσι από την Αλβανία με νοητική υστέρηση. Η είδηση είναι ψευδής και δεν την αναπαράγαμε στο blog μας. Αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο σίγουρα θα το είχαμε μάθει και θα σας ενημερώναμε.
Κάποιοι τις τελευταίες μέρες με αφορμή το τραγικό γεγονός στη Πάτρα, διαδίδουν ανώνυμα μέσω των blogs τέτοιες ειδήσεις με προφανή σκοπό να δημιουργήσουν αναστάτωση. Κάλυψη τους, η ανωνυμία του διαδικτύου. Προσπαθούμε να μην πέσουμε στη παγίδα να αναπαράγουμε ειδήσεις που δεν τις διασταυρώνουμε πριν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.