«Δημιουργία Ξανά» στην πολιτική για τον Κωνσταντή Ροκόφυλλο.


Θα είναι υποψήφιος στη λίστα της Αιτωλοακαρνανίας των Τζήμερου-Μάνου o γνωστός επιχειρηματίας.
Πλησιάζει η ώρα της νέας κάλπης, της 17ης Ιουνίου, και οι διεργασίες στα κόμματα και τους συνασπισμούς κομμάτων είναι έντονες καθώς -εκτός των άλλων -αναμένεται από αύριο η γνωστοποίηση των ψηφοδελτίων με τα οποία θα διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών (ως γνωστόν θα ισχύσει η λίστα χωρίς σταυρό προτίμησης).
Σύμφωνα με πληροφορίες στην Αιτωλοακαρνανία υποψήφιος στη λίστα που θα προκύψει από τη σύμπραξη των κομμάτων «Δημιουργία Ξανά» του Θάνου Τζήμερου και «Δράση» του Στέφανου Μάνου θα είναι ο γνωστός επιχειρηματίας Κωνσταντής Ροκόφυλλος. 
Ο Κ. Ροκόφυλλος, γιος του γνωστού Αιτωλοακαρνάνα πολιτικού και τέως υπουργού του ΠΑΣΟΚ Χρήστου Ροκόφυλλου, αναμειγνύεται για πρώτη φορά ενεργά στα πολιτικά δρώμενα ενώ δεν έχει καταγράψει έως τώρα καμία κομματική παρουσία. «Η πολιτική είναι ένας χώρος που πάντα με γοήτευε, κυρίως λόγω των δυνατοτήτων που σου δίνει για να συμβάλλεις στην ανάπτυξη ενός τόπου» είχε δηλώσει στο παρελθόν και φαίνεται πως ήρθε η ώρα να ασχοληθεί με τα κοινά ως στέλεχος της «Δημιουργίας Ξανά» και της συνεργασίας του με τον Θάνο Τζήμερο. Το νέο κόμμα αποτέλεσε μια από τις εκπλήξεις των εκλογών της 6ης Μαΐου και σε συνεργασία πλέον με την όμορη ιδεολογικά Δράση του Στέφανου Μάνου διεκδικεί με ευοίωνες προοπτικές την είσοδο στη Βουλή. 
Ο Κωνσταντής Ροκόφυλλος δραστηριοποιείται έντονα και επιτυχώς επιχειρηματικά στην περιοχή της Παλαίρου και της Λευκάδας στο χώρο του real estate με την «Paleros Dream Homes» αλλά και άλλες επιχειρήσεις όπως το «Paleros yacht club» (beach bar-restaurant) και τα καταστήματα επίπλων «wood & stone». 
«Ο Κωνσταντής Ροκόφυλλος τιμά τη διαδρομή του πατέρα του στο πολιτικό γίγνεσθαι αν και ο ίδιος δεν συμμετείχε στο ΠΑΣΟΚ» ανέφερε άτομο που ξέρει καλά τις προθέσεις του επιχειρηματία. Σημείωσε εξάλλου πως «ο κ. Ροκόφυλλος θεωρεί ότι στην πολιτική πρέπει να μπαίνουν άτομα που έχουν δουλέψει. Έχει συγκεκριμένες απόψεις για τις μεταρρυθμιστικές πολιτικές που πρέπει να εφαρμοστούν και γι’ αυτό συμμετέχει στη Δημιουργία Ξανά».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.