Ευθύνες στη προηγούμενη δημοτική αρχή του Δήμου Αλυζίας φανερώνουν έγγραφα ντοκουμέντα που ανάρτησε το πολύ καλό blog xiromeronews.


Νέα έγγραφα ντοκουμέντα έφερε στο φως το blog xiromeronews, που αποδεικνύουν ότι στο τέως Δήμο Αλυζίας το πρόβλημα με την ακαταλληλότητα του νερού υπήρχε από παλιά, αλλά μάλλον εμείς κοιμόμασταν τον ύπνο του δικαίου τόσα χρόνια. Ας δούμε λοιπόν τα έγγραφα που το αποδεικνύουν και τα συμπεράσματα δικά σας.
-2008: Η Δ/ΝΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜ.ΥΓΙΕΙΝΗΣ της Νομαρχίας έστειλε το παρακάτω έγγραφο στο Δήμο Αλυζίας στις 19/12/2008 και τονίζει: Τα αποτελέσματα στο Μύτικα και Κανδήλα έδειξαν ότι τα δείγματα παρουσιάζουν μικροβιακή επιβάρυνση, το νερό είναι ακατάλληλο και πρέπει να απαγορευτεί η πόση του.
-2009: Η Δ/ΝΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜ.ΥΓΙΕΙΝΗΣ της Νομαρχίας έστειλε το παρακάτω έγγραφο στο Δήμο Αλυζίας στις 19/02/2009 και τονίζει: Τα αποτελέσματα στο Αρχοντοχώρι, Παναγούλα και Κανδήλα έδειξαν ότι τα δείγματα παρουσιάζουν μικροβιακή επιβάρυνση.
-2009: Η Δ/ΝΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜ.ΥΓΙΕΙΝΗΣ της Νομαρχίας έστειλε το παρακάτω έγγραφο στο Δήμο Αλυζίας στις 2/04/2009 και τονίζει: Τα αποτελέσματα στο Αρχοντοχώρι και Κανδήλα έδειξαν ότι τα δείγματα παρουσιάζουν μικροβιακή επιβάρυνση και το νερό δεν πληρεί τους όρους.
-2010: ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ Η Δ/ΝΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ στις 12/7/2010 έστειλε το παρακάτω έγγραφο στο Δήμο Αλυζίας και Αστακού και τονίζει: Τα αποτελέσματα στους δήμους Αλυζίας και Αστακού παρουσιάζουν απόκλιση από τα προβλεπόμενα ποιοτικά όρια.

2 σχόλια:

  1. Νομίζω πως οφείλονται εξηγήσεις. Αυτό είναι απαράδεκτο. Ειδικά από έναν Δήμαρχο που μόνο οι πέτρες δεν τον ψήφισαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι περιμενεις φιλε 1150, σιγα μη μιλησει. Εδω στελνωμε αναρτησεις για τις παραληψεις του και ο διαχειριστης δεν τις δημοσιευει επικαλουμενος ανωνυμια, και ετσι τι ειχες γιαννη τι ειχα παντα.
    Τελος παντων σου θυμιζω οτι προηγουμενος δημαρχος οταν οι υπηρεσιες ενημερωσαν οτι στη θαλασσα που κανουμε τα μπανιας ντοπιοι και τουριστες βρηκαν μετα απο δηγματοληψια μικροβια, ειπε οτι αυτο δεν ειναι αρνητικο για τον τουρισμο.
    Καπως ετσι με τετοια νοοτροπια τα μικροβια ηρθαν και στο ποτηρι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.