Νέο ιστολόγιο στη τοπική blogοσφαιρα. «Αντίλογοι Αιτωλοακαρνανίας».


Αξιότιμοι διαχειριστές.
Από τις 27 του Μάη, ξεκίνησε στον διαδικτυακό αέρα το ταξίδι του ένα νέο ιστολόγιο, το όνομα του οποίου είναι «Αντίλογοι Αιτωλοακαρνανίας»! www.anti-logoi.blogspot.com
Στόχος μας, είναι να συμβάλουμε μαζί μʼ εσάς, στην πληρέστερη και κυρίως ορθή ενημέρωση των συντοπιτών μας. Το ιστολόγιο μας, θα φιλοξενεί κατά κύριο λόγο κείμενα άποψης καθώς και ειδήσεις, που παρουσιάζουν ενδιαφέρον και κυρίως, διάγουν τον διαρκή διάλογο για τα νέα δεδομένα που επικρατούν στην κοινωνία μας πλέον.
Επιζητούμε την συνεργασία σας και απορρίπτουμε τον μη υγιή μεταξύ μας ανταγωνισμό. Θα ήταν ευχής έργον, αν είχατε την ευγενή καλοσύνη, να ενημερώσετε τους αναγνώστες σας, για το νέο αυτό εγχείρημα.

Με τιμή

Υ.Γ.: Μη διστάσετε σε καμία περίπτωση, να επικοινωνήσετε μαζί μας για το οτιδήποτε, στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: anigonoskiklops@gmail.com

Από εμάς καλή επιτυχία, καλή δύναμη και καλό αέρα στα διαδικτυακά πανιά σας! Η συνεργασία  θεωρείται αυτονόητη, είναι άγραφος νόμος στη blogόσφαιρα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.