Γιάννης Λύτρας: Κύριε Δήμαρχε ενημερώστε μας. Τι συμβαίνει;


Πρός
κ. Πυθαγόρα Σαμαρά
Δήμαρχο Δήμου Ξηρομέρου 

Κύριε Δήμαρχε,
Με μεγάλη έκπληξη πληροφορούμαστε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και το διαδίκτυο για μία καταγγελία που έχει κάνει ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Δημοσίων Έργων Αγρινίου έπειτα από σχετική καταγγελία της κ. Τσιπά Κατερίνας - πολιτικού μηχανικού και αναδόχου του έργου "Ανέγερση Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Αστακού", για ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ από μέρους σας.
Επειδή τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι όχι μόνον απαράδεκτα, αλλά και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συμβαίνουν στον Δήμο μας, ΖΗΤΑΜΕ να ενημερωθούμε εάν όλα όσα αναφέρει η κ. Τσιπά και ο Σ.Ε.Δ.Ε Αγρινίου είναι αληθή.
Εάν όχι σε τι ενέργειες έχετε προβεί για την αποκατάσταση της αλήθειας,του κύρους και της αξιοπιστίας του Δήμου. 

Ο Αιτών
ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΥΤΡΑΣ
Δημοτικός Σύμβουλος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.