Προβληματική η συνταγογράφηση στο Κ.Υ. Μύτικα σύμφωνα με κείμενο-διαμαρτυρία.


Την έντονη τους διαμαρτυρία εκφράζουν με επίσημο έγγραφο τους οι Πρόεδροι των Τ.Κ. Αρχοντοχωρίου, Μύτικα, Βάρνακα και Παναγούλας. Αιτία η απίστευτη ταλαιπωρία που υφίστανται οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ για να κατορθώσουν να συνταγογραφήσουν τα φάρμακα τους στο κέντρο υγείας Μύτικα. Ακολουθεί το επίσημο έγγραφο της διαμαρτυρίας.

3 σχόλια:

 1. Επιτέλους πρέπει να δοθεί λύση από τους αρμόδιους σχετικά με το πρόβλημα της συνταγογράφησης.Η σημερινή εικόνα θυμίζει τριτοκοσμικές καταστάσεις με τους ασφαλισμένους από τα άγρια χαράματα να περιμένουν έμπροσθεν του Κ.Υ.να παραλάβουν τα νούμερα, τα οποία είναι περιορισμένα!Ηλικιωμένοι και μη έχουν φύγει άπρακτοι γιατί έτυχε να καλυφθούν τα νούμερα και αναγκάζονται την άλλη φορά να στήνονται ακόμη νωρίτερα και πάει λέγοντας...Πολλοί αναγκάζονται να πηγαίνουν σε ιδιώτες ιατρούς στη Βόνιτσα και στο Αστακό και με αμοιβή να συνταγογραφούν τα φάρμακά τους.Πληρώνουμε εισφορές στον ΕΟΠΥΥ και απαιτούμε να εξυπηρετούμεθα...
  Ερώτημα:Εαν κάποιος τυχαίνει να 'ναι ...31ος συνεχώς στη σειρά, τι θα απογίνει;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Aparadektes katastaseis .Papous 80 xronon stithike apo tis 5 to proi kai farmaka den egrapse..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ερωτήματα που προκαλούν "ερωτηματικά".
  1.Η σειρά προτεραιότητας το μέγιστο μέχρι το 20 ή 30, για τη συνταγογράφηση, προβλέπεται από κάποια σχετική διάταξη, κανονισμό εγκύκλιο;
  2.Το ίδιο ισχύει και για τις ώρες συνταγογράφησης 08.30-12.30.
  3.Την Τρίτη γιατί δε συνταγογραφεί ο ένας εκ των δυο ιατρών;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.