Πρώτη θέση για τη Μαρία Λεκατσά από τη Κανδήλα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα έφηβων νεανίδων Ταεκβοντό (I.T.F.).

Η Μαρία Λεκατσά με τους προπονητές της Σπύρο Καϋμενάκη και Γιώργο Παπαδιώτη.
Μεγάλη διάκριση για την Λεκατσά Μαρία που μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, πήρε την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα έφηβων νεανίδων Ταεκβοντό (I.T.F.) που διεξήχθη στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης στις 7/7/2012.
Οι αγώνες ήταν συγχρόνως και το κριτήριο για την συγκρότηση της Εθνικής Ομάδας που θα αντιπροσωπεύσει την χώρα μας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στις 20/8/2012 στο Ταλίν της Εσθονίας. Αυτό είναι το καλύτερο τέλος μιας εκπληκτικής αγωνιστικά χρονιάς για τη Μαρία μετά το χρυσό στο πανελλήνιο κορασίδων (I.T.F) και το αργυρό στο πανελλήνιο νεανίδων (W.T.F). 

Στις λεπτομέρειες…
Το κακό ξεκίνημα της Λεκατσά στον τελικό δεν είχε συνέχεια. Στα πρώτα δευτερόλεπτα του πρώτου γύρου η πρωταθλήτρια από την Κανδήλα βρέθηκε να χάνει με 6-0 με αντεπίθεση διαρκείας όμως έκλεισε τον γύρο προηγούμενη 8-6.
Στο δεύτερο γύρο η Λεκατσά δέχθηκε ασφυκτική πίεση από την έμπειρη και κατά τρία χρόνια μεγαλύτερη αντίπαλο της, διαχειριζόταν όμως άριστα τον αγώνα, μια ολιγωρία της όμως δέκα δευτερόλεπτα πριν την λήξη την έφεραν πίσω στο σκορ κι εκεί με μια συγκλονιστική πάλι προσπάθεια απέναντι σε όλα ανέτρεψε πάλι το σκορ κυριολεκτικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα δείχνοντας απίστευτη ψυχική δύναμη.
Προηγουμένως στον προημιτελικό και ημιτελικό η Λεκατσά είχε καταφέρει να πάρει την πρόκριση στο μεγάλο τελικό επικρατώντας των αντιπάλων της δείχνοντας ώριμη και έτοιμη για τη συνέχεια.
«Μεγάλη διάκριση για τη Μαρία, τους γονείς, τον Ακαρνανικό αλλά και για τον τόπο μας, κέρδος το ψυχικό σθένος και κυρίως η ψυχραιμία της Μαρίας που της χάρισαν την νίκη» δήλωσε ο προπονητής της Καϋμενάκης Σπύρος, ενώ ο έτερος προπονητής της Παπαδιώτης Γιώργος τόνισε με νόημα «την πιστεύω πολύ είναι ταπεινή και θα φτάσει ακόμη πιο ψηλά…».
Η Μαρία ξεκίνησε ήδη την προετοιμασία της εν όψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος Τάεκβοντο υπό την επίβλεψη των προπονητών της. Ο Ακαρνανικός Α.Σ. Αλυζίας της εύχεται καλή επιτυχία στους αγώνες της.

2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στην Μαρία και τους προπονητές.

    Λαμπρό παράδειγμα για κάθε μικρό και μεγάλο πολίτη του τόπου.
    Σπίθα ελπίδας μέσα στη μιζέρια και την παραίτηση.

    Καλή συνέχεια και εις ανώτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο Μαρία. Εύχομαι να σε δούμε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.