Έγγραφο βόμβα: Χωρίς προϋπολογισμούς-απολογισμούς λειτουργούσε η Αναπτυξιακή Δημοτική επιχείρηση Αλυζίας.


Σοβαρότατες οι ευθύνες των εκάστοτε διοικούντων στην Αναπτυξιακή Δημοτική επιχείρηση του πρώην Δήμου Αλυζίας! Πολλά τα αναπάντητα ερωτηµατικά!
Έγγραφο-βόμβα απεκάλυψε το πρώτο σε ενημέρωση blog της περιοχής μας xiromeronews. Το έγγραφο είναι της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Ιονίου, το οποίο σαφώς αναφέρει ότι κατά τον έκτακτο διαχειριστικό έλεγχο που διενήργησαν σχετικά με την οικονομική διαχείριση της Αναπτυξιακής Δημοτικής επιχείρησης Τοπικής Κοινωνικής Πολιτιστικής και Αθλητικής ανάπτυξης του πρώην Δήμου Αλυζίας δεν ανευρέθηκαν καταχωρημένοι προϋπολογισμοί-απολογισμοί όλων των ετών λειτουργίας από ιδρύσεως μέχρι και το έτος 2009!!...
Το Πόρισμα - βόμβα εκθέτει ανεπανόρθωτα τους εκάστοτε διοικούντες της Αναπτυξιακής Δημοτικής επιχείρησης του πρώην Δήμου Αλυζίας, ρίχνει βαρύτατες ευθύνες με πραγματικά απίστευτες αποκαλύψεις!
Εδώ και τώρα ας βγουν όλα στο φως και ας ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες σύμφωνα με όσα επιτάσσει ο Καλλικράτης για τις “προβληματικές” Κοινωφελείς Επιχειρήσεις των Δήμων. Ως εδώ... αρκετά η κοροϊδία και ο εμπαιγμός των Δημοτών. Δεν μπορεί και δεν πρέπει να πληρώσει ο Ξηρομερίτικος λαός για να ξεχρεώσει μια Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου, χωρίς να γνωρίζει από που προήλθαν αυτά τα χρέη.
Πιο συγκεκριμένα το έγγραφο αναφέρει...

ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΙΟΝΙΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ
ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΠΡΟΣ: ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΘΕΜΑ: «Διαβίβαση Πορισματικής έκθεσης έκτακτου διαχειριστικού ελέγχου στην «Κοινωφελή επιχείρησης του Δήμου Αλυζίας».

Σε συνέχεια του αρ. πρωτ: 37786/2968/30-4-2012 εγγράφου του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελ/σου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, σας στέλνουμε α) το ανωτέρω σχετικό έγγραφο μας το οποίο στάλθηκε στον πρώην Δήμο Αλυζίας και β) την αρ. 2198/30-3-2010 πορισματική έκθεση των οικονομικών επιθεωρητών Κων/νου Σταυρόπουλου και Β. Γεωργόπουλου που διενήργησαν έκτακτο διαχειριστικό έλεγχο σχετικά με την οικονομική διαχείρηση της Αναπτυξιακής Δημοτικής επιχείρησης Τοπικής Κοινωνικής Πολιτιστικής και Αθλητικής ανάπτυξης του πρώην Δήμου Αλυζίας και παρακαλούμε σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στο κεφ. τηρούμενα βιβλία και στοιχεία όπου διαπιστώνεται ότι στο βιβλίο πρακτικών δεν ανευρέθηκαν καταχωρημένοι προϋπολογισμοί και απολογισμοί όλων των ετών λειτουργίας της Αναπτυξιακής Επιχείρησης από ιδρύσεως έως και το έτος 2009, να μας γνωρίσετε τα εξής:
-Εάν συντάχθηκαν προϋπολογισμοί για τα προαναφερόμενα έτη και σε καταφατική περίπτωση να μας γνωρίσετε τον αριθμό των αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Δημοτικού Συμβουλίου αντίστοιχα που αυτοί επικυρώθηκαν και
-Τα ονόματα των Προέδρων και των μελών των διοικητικών συμβουλίων που συμμετείχαν σε αυτά με την ιδιότητα του αιρετού κατά χρονολογική σειρά και ποιοι από αυτούς διατηρούν μέχρι και σήμερα την ιδιότητα του αιρετού (για ποιους χτυπά η καμπάνα;).

Ε.Γ.Γ.
Η ΠΡΟΙΣTAΜΕΝΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΟΛΥΖΟΥ

2 σχόλια:

  1. ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ - ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΡΙΠΟΤΣΕΡΗΣ//???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς φίλε 8:52 βγαίνουν ακόμα στα καφενεία και έχουν το θράσος να κάνουν και κριτική στους σημερινούς που τους φόρτωσαν με τα χρέη και το μπάχαλο που όπως δείχνει το έγγραφο άφησαν πίσω τους. Και ακόμα χειρότερα, υπάρχουν κάποιοι από εμας που ακόμα τους ακούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.