Ξεφούσκωσαν αυτοκίνητα στο λιμάνι του Μύτικα.


Άγνωστοι χτες το βράδυ ξεφούσκωσαν τα λάστιχα δεκάδων αυτοκινήτων στο λιμάνι του Μύτικα. Έκπληκτοι οι ιδιοκτήτες των αμαξιών ανακάλυπταν σήμερα το πρωί ότι τα λάστιχα τους είναι ξεφούσκωτα.
Αυτό που έχει γίνει βέβαια στο λιμάνι του Μύτικα είναι άνευ προηγουμένου. Τα κολονάκια αφαιρέθηκαν από κάποιους, παγκάκια γκρεμίστηκαν, ένα δεντράκι κόπηκε και όλα αυτά για να γίνει όλο το καλοκαίρι φέτος το λιμάνι ένα απέραντο πάρκινγκ. Υποψιαζόμαστε ότι η ενέργεια αυτή αποτελεί ένα είδος «εκδίκησης» από κάποιους για όλο αυτό το φετινό μπάχαλο.

29 σχόλια:

  1. ΠΟΙΟΣ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΕ ΠΑΡΚΙΝΓΚ? ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφου ο δημος μας με προσχημα οτι δεν μπορει να παρεμβει στο λιμανι ειναι για τα πανηγυρια, καποιοι φαινεται αποφασισαν να δρασουν μονοι τους και να ξεφουσκωσουν τα λαστιχα των ασυνειδητων. πολλοι παροτι δειχνει λαθος επικροτουν την ενεργεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατι ειναι βλαχαδερα γιαυτο επικροτουν την ενεργεια

      Διαγραφή
  3. ΠΑΙΔΙΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΜΥΤΙΚΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΔΟΝ .ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ. ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΥ ΓΑΛΑΤΗ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ? ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΝ ΔΗΜΟ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να σας πω την αλήθεια εμένα μου φαίνεται για "πολιτική παρέμβαση".
    Κ μη σας πω πως μπορεί να γύρισαν οι κατασκηνωτές και το έκαναν με σκοπό να διαβάλουν τη δημοτική αρχη.. Έτσι για εκδίκηση..
    Και εσείς κύριε 2:38 μη "φωνάζεται" με τα κεφαλαία σας και ξυπνήσει κανένας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ 4.19 σε ευχαριστώ που αγανακτείς για την κατάντια του χωριού μου. Αλλά και πέρυσι τι γινότανε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. kala ta ekanan afoy kapoioi apodeixtikan anikanoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ, ΚΑΙ ΓΩ ΕΧΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ Η ΣΤΟΝ ΓΑΛΑΤΗ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΦΕΡΕΣΤΕ ΣΑΝ ΝΗΠΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΤΗΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να συληφθει αυτος που το εκανε και να φανε κληση για οσες μερες ειναι παρκαρισμενοι παρανομα ολοι αυτοι οι αναισθητοι. Να τα λες ολα φιλε.

      Διαγραφή
  8. Η δημοτική αρχή είναι μονο για το όνομα 20 και πλέον χρονια. Εχεται το πρόβλημα κάθε χρόνο τα ίδια παρατράγουδα ο εξευτελισμός σε όλο του το μεγαλείο Κανένας δεν θέλει να αποφασίση κάτι μονο για τα αξιώματα νοιάζονται Δεξιοί Αριστεροί Σοσιαλιστές Δήμαρχοι Και παλιά αμόρφωτοι κοινοτάρχες κολλημένοι στα κομματικα συμφέροντα Ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αναρωτιεμαι αν καποιος απο τους υπευθυνους καλεσε ποτε το Λιμενικο να βαλει ταξη στο λιμανι οπως εχουν υποχρεωση να κανουν.....μαλλον οχι φοβηθηκαν μην χασουν καποια ψηφαλακια η μην φανουν "κακοι" στους κατ'εξακολουθηση παραβατες του Μυτικα κα της γυρω περιοχης (αυτο που ονομασε ευθυνοφοβια η κ.Θειαδου) αλλα αν δεν σπασεις αβγα πολιτικη σοβαρη δεν κανεις. Ας ελπισουμε οτι ειναι η τελευταια φορα που παρουσιαζονται στο εκλογικο σωμα του Μυτικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΦΙΛΕ 7:30 ΠΕΡΥΣΙ ΜΟΝΙΖΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ. ΦΕΤΟΣ ΚΑΠΩΣ ΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γενικώς πέρυσι ήταν πολύ καλύτερα ως προς το λιμάνι (είμαι ο εφτάμιση), αλλά οι δρόμοι στου Γαλάτη, στου Καραμέλα, στου Κοψιδά και στην Εκκλησία ήταν στα ίδια με φέτος. Τουλάχιστον πέρυσι στο λιμάνι μπορούσανε και παίζανε τα παιδιά μας. Φέτος κάνουνε τους τροχονόμους. Βέβαια μην ξεχνάς ότι πέρυσι δεν υπήρχε πρόβλημα στο λιμάνι στο τμήμα του πεζόδρομου. Στο μπαστούνι που είναι τα πλοία για Κάλαμο και Καστό αράζανε κανονικά κανονικότατα. Και διαλύσανε και τη μπάρα γι αυτό το λόγο. Δυστυχώς κάποια στιγμή θα πρέπει να σοβαρευτούμε διότι δεν είναι δυνατόν η διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης να παραχωρεί το χώρο του σχολείου για πανηγύρια και να μην απαιτούμε την παραχώρηση του ίδιου χώρου προς το Δήμο για πάρκινγκ (εκτός και αν δεν έχει δοθεί άδεια από τη διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευση για μπουζουκοχρήση, οπότε κάτι σοβαρό συμβαίνει). Γενικώς αυτά τα πράγματα δεν είναι σοβαρά. Καθόλου σοβαρά. Από αυτή την κατάσταση ή όλοι βολευόμαστε ή όλοι είμαστε μόνο για κουβέντες ανώνυμες. Προσεχώς καλύτερα. Ζήκος.

      Διαγραφή
  11. auto pou ginotan fetos sto limani den eixe ksanaginei.. perusi evlepa paidia k oikogeneies na kathontai sta pagakia tou limaniou k fetos den patouse anthrwpos gt apla den xwrouse na kathisei.. geranos k afairesi pinakidas se ola ta amaksi pou einai entos ap ta kolwnakia xreiazetai..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.
    ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΑΜΠΕΛΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΡΚΙΝΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΤΡΕΙΛΕΡ, ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΑ , ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ , ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΠΑΝΑΚΙΔΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟ ΧΩΡΟ ΘΕΛΟΥΝ.
    ΤΟ 2009 Η ΜΑΡΙΑ ΣΑΜΑΝΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ.
    Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ.
    ΙΣΩΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΣΗΜΑΝΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. φιλε φετος ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. μπραβο στον εξυπνο η εξυπνους που το εκαναν αυτο, ηταν η μεγαλυτερη διαφημηση που μπορουσατε να κανετε για το χωριο σας παντα υπηρχε φθορα στα αυτοκινητα των επισκεπτων αλλα αλλα αυτο που εγινε τωρα ηταν πρωτογνωρο και δειχνει την αφιλοξενεια και εχθρα των κατοικων που επικροτουν τετοιες συμπεριφορες.Τα τελευταια 10 χρονια ερχομουνα για διακοπες με τη οικογενεια μου τωρα νιωθιω ανασφαλεια και οχι μονο δε θα ξαναρθω αλλα θα παροτρινω και αλλους να προσεχουνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγα ρε φιλε, σε ελβετικο καντονι γεννηθηκες; ο Μυτικας μια μικρογραφια της Ελλαδος ειναι...

      Διαγραφή
    2. ΦΙΛΕ ΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ , ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΟ ΤΟΠΙΟ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΟΧΛΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΣΟΥ . ΗΡΘΑ ΕΓΩ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΩ;;;;;;;
      Η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ , ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟΥΣ ΜΗ ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ.
      ΣΕΒΑΣΜΟΣ - ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΝΙΚΑ.

      Διαγραφή
    3. ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΔΕ ΠΑΡΚΑΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΙΜΑΝΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΤΙΜΩΡΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

      Διαγραφή
  15. Όταν η πολιτεία με το όποιο πρόσωπο της (Δήμος καταρχήν, Λιμενικό, Αστυνομία) δεν παρεμβαίνει να επιβάλει το νόμιμο και σωστό τότε μεταξύ των πολιτών δημιουργούνται μεγάλες προστριβές που μπορεί να φτάσουν σε πάρα πολύ δυσάρεστα και με τραγική κατάληξη περιστατικά. Κάποιοι, γαιδούρια χωρίς σαμάρι τους λέω εγώ, έχουν παρκάρει τα αμάξια τους μόνιμα όχι απλώς πάνω στο λιμάνι, αλλά σπάσανε τα κολονάκια, διαλύσανε το παγκάκι, κόψανε δέντράκια και μπήκανε και παρκάρουνε στο πεζόδρομο του λιμανιού όπου μέχρι πέρισυ ήταν ουσιαστικά ένας παιδότοπος. Αυτά τα γαιδούρια δηλαδή στερούνε από το κόσμο που βρίσκεται το καλοκαίρι στο Μύτικα ένα μέρος βόλτας και αναψυχής. Την ενέργεια να ξεφουσκώσουνε τα αμάξια την καταδικάζω. Ο Δήμος να αφήσει τα πανηγύρια και να παρέμβει. Τα γαιδούρια που έχουν τα αμάξια τους εκεί να νιώσουν έστω λίγη ντροπή και να τα πάρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Να σας θυμίσω ότι ο πρώην αντιδήμαρχος που πέρσι προσπάθησε και έβαλε τάξη στο λιμάνι βρίσκεται κατηγορούμενος για παράνομη είσπραξη τεών στον εισαγγελέα. Σας λεει κάτι αυτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγαπητέ 6.17 η καλύτερη διαφήμιση που έγινε είναι ότι μερικοί άνθρωποι νομίζουν ότι βρίσκονται στο σαλόνι του σπιτιού τους και κάνουν όπως τους έμαθε ο μπαμπάς τους και η μαμά τους. Ρίχνουν τα κολονάκια, παρκάρουν όπου γουστάρουνε, το παίζουν τσάμπα μάγκες, τραβάνε και μια μήνυση στον αντιδήμαρχο επειδή προσπάθησε να βάλει τάξη (ελπίζω να εμφανιστεί στο δικαστήριο όποιος έκανε τη μήνυση, γιατί εμείς, είτε τον υποστηρίζουμε τον αντιδήμαρχο είτε όχι, θα βρεθούμε εκεί για να τον υπερασπιστούμε για μια σωστή προσπάθεια που πήγε να γίνει, με τα όσα λάθη της). Κατάλαβες 6.17 τι έγινε? Ήρθαν κάποια κακομαθημένα παλιόπαιδα (υποψιάζομαι τα ίδια που έριξαν πέρυσι τη μπάρα του λιμανιού για να παρκάρουν επάνω στο λιμάνι) και τώρα θέλουν και τα ρέστα. Λοιπόν τέτοιους δεν θέλουμε στο Μύτικα. Δίνουμε μάχη να γίνουμε όλοι πιο προσεκτικοί και για να πείσουμε και τη Δημοτική αρχή να συνειδητοποιήσει κάποια έργα και κάποιες ενέργειες που πρέπει να γίνουν (και για το πάρκινγκ και για όλα). Όμως μη μας τη βγαίνεις με κόκκινο. Ναι, κάνουμε την καλύτερη διαφήμιση για το χωριό μας όταν φωνάζουμε για τούς ανόητους και τα γαιδούρια που παρκάρουν στο λιμάνι χωρίς τις ευλογίες κανενός. Σημαίνει ότι δεν αδιαφορούμε. Και το θέμα δεν είναι ότι τα τέλη ήταν παράνομα αγαπητέ 1.09. Άλλο ήταν το πρόβλημα και έγινε ο χαμός. Μην τα μπερδεύεις. Καλό χειμώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΗΤΑΝ ΝΤΟΠΙΟΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΔΕΣ ΠΟΙΟΙ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΤΟ ΓΕΝΑΡΗ ΚΑΙ ΦΛΕΒΑΡΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ

      Διαγραφή
    2. ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ .ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ Η ΙΤΑΛΙΑΣ Η ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΗΤΑΝ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΠΛΑ .ΜΗΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ .ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΥΣΦΗΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑΞΕ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ.ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΜΥΤΙΚΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΛΑΘΟΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΜΙΑ ΄΄ΣΤΑΛΙΑ'' ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΛΥΣΗ ΣΕ ΑΠΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΛΕΥΚΑΔΑ ΝΑ ΗΣΑΣΤΑΝ .ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΕΜΠΡΟΣ ΠΑΤΕ ΠΙΣΩ.ΤΙ ΤΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ.

      Διαγραφή
  18. Για όλα φταιν οι Αγρινιώτες και οι Καντηλιώτες, απλά πράματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.