Επίσκεψη του Μάριου Σαλμά στα Ιατρεία της Δ.Ε. Αλυζίας. Παρέδωσε Η/Υ για την ηλεκτρονική συνταγογράφηση.


Ο Αν. Υπουργός Υγείας κ. Μάριος Σαλμάς, συνοδευόμενος από τον Διοικητή του Νοσοκομείου Μεσολογγίου κ. Δημήτρη Πεφάνη, αφού πρώτα επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας Μύτικα, μετέβηκε στα Περιφερειακά Ιατρεία Κανδήλας και Αρχοντοχωρίου και στο Αγροτικό Ιατρείο του Βάρνακα και παρέδωσε στους γιατρούς τους Η/Υ για την ηλεκτρονική συνταγογράφηση.
Παρουσία εκπροσώπων της Δημοτικής αρχής, οι οποίοι έθεσαν στον κ. Υπουργό τα προβλήματα των Ιατρείων, ο κ. Σαλμάς ανέφερε ότι το Υπουργείο κάνει ότι είναι δυνατόν για να ξεπεραστούν τα προβλήματα. Η παροχή internet στα συγκεκριμένα Ιατρεία θα γίνει από τον Δήμο Ξηρομέρου, αφού με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Πυθαγόρα Σαμαρά έχουν ενεργοποιηθεί 13 συνδέσεις ΙΝΤΕΡΝΕΤ σε Αγροτικά και Περιφερειακά Iατρεία του Δήμου.Φωτογραφίες: Βασίλης Πολύζος
Τον ευχαριστούμε ιδιαιτέρως.

3 σχόλια:

  1. Ο ΘΕΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΚΟΜΠΟΥΤΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ, ΑΡΚΕΙ ΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΦΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΥΤΙΚΑ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ΕΠΙΣΗΜΑ, ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ Η/Υ? ΓΙΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΕΞΟΔΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ? ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.