Πρόσκληση για Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Ξηρομέρου.


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΑΡΙΘ. 13/2012
O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 

Καλεί σε τακτική δημόσια συνεδρίαση,  την εικοστή ενάτη (29η) του μήνα Αυγούστου, του έτους 2012, ημέρα Τετάρτη και ώρα 07:30 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημοτικό Κατάστημα), σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010, για λήψη απόφασης στα κάτωθι θέματα:
1. Λήψη απόφασης για υπογραφή σύμβασης μεταξύ του Δήμου και της εταιρείας «Ανακύκλωση Συσκευών Ανώνυμη Εταιρεία Α.Ε.».  (Εισηγήτρια κα Κωστούλα Κουμανδράκη- Σαμαρά).
2. Απορρόφηση εγκριθέντος ποσού 244.942,20€ από Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου «Αστική Αναζωογόνηση 2012-2015» δια μέσω διαδημοτικής σύμβασης, λόγω έλλειψης διαχειριστικής επάρκειας του Δήμου μας.  (Εισηγήτρια κα Κωστούλα Κουμανδράκη- Σαμαρά).
3. Λήψη απόφασης περί ορισμού υπαλλήλου του Δήμου ως υπεύθυνο παραλαβής του κλειδάριθμου από τον ΟΑΕΔ Ι.Π. Μεσολογγίου για «Ηλεκτρονική αίτηση Δήμων για την υπόδειξη ανέργων για την εκτέλεση έργων με αυτεπιστασία με ιδίους πόρους». (Εισηγήτρια κα Κωστούλα Κουμανδράκη- Σαμαρά).
4. Έγκριση της ανάθεσης, για την μεταφορά μαθητών, σε τρίτο, με ανοιχτό διαγωνισμό. (Εισηγήτρια κα Κωστούλα Κουμανδράκη- Σαμαρά).
5. Ανάκληση της υπ΄αριθ. 62/2012 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου περί «Συζήτηση και λήψη απόφασης για την δημιουργία Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου» και λήψη νέας σύμφωνης με το υπ΄αριθ. πρωτ. 45370/8614/02.07.2012 έγγραφο της Γενικής Δ/νσης Εσωτερικής Λειτουργίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου. (Εισηγητής κος Λιβάνης Φώτιος).
6. Λήψη απόφασης επί αιτήματος της εταιρείας EDIL HELLAS ΑΤΕΒΕ για την εγκατάσταση σταθμού βάσης κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή «Ύψωμα Παγώνια» πλησίον οικισμού Τ.Κ. Χρυσοβίτσας της Δ.Ε. Αστακού. (Εισηγητής κος Λιβάνης Φώτιος).
7. Λήψη απόφασης επί αιτήματος της Κ/Ξ Χωροτεχνική ΑΤΕ – Ερμών Α.Ε. και ΣΙΑ περί «χορήγηση αδείας για προσωρινή απόθεση αδρανών και σωληνώσεων επί της ακτής πλησίον των Ναυπηγείων Πόλκα» στην Δ.Κ. Αστακού. (Εισηγητής κος Λιβάνης Φώτιος).
8. Έγκριση της υπ’αριθ. 03/23-07-2012 Απόφασης Συμβουλίου Τοπικής Κοινότητας Φυτειών περί «Απάντηση σε αίτηση του Δημότη κου Παπαδημητρίου Χρήστου του Αριστοτέλη». (Εισηγητής κος Γαζέτας Παναγιώτης).
9. Άσκηση εποπτείας επί θεμάτων λειτουργίας του ΤΟΕΒ Φυτειών». (Εισηγητής κος Γαζέτας Παναγιώτης). 

Ο Πρόεδρος 

Μουρκούσης Βασίλειος 

Στην συνεδρίαση καλείται να παραστεί και ο Δήμαρχος κος Πυθαγόρας Σαμαράς προς τον οποίο κοινοποιείται η παρούσα. 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ 
1. κα. Κωστούλα Κουμανδράκη-Σαμαρά – Ενταύθα
2. κ. Φώτιο Π. Λιβάνη – Ενταύθα
3. κ. Ιωάννη Α. Ζορμπά – Αθήνα
4. κ. Ανδρέα Α. Μαγγίνα – Ενταύθα
5. κ. Σπύρο Γ. Λυμπεράτο – Ενταύθα
6. κ. Ζώη Χ. Μητσάνη – Ενταύθα
7. κ. Νικόλαο Β. Μπίτα – Παλαιομάνινα
8. κ. Γιώτη Αλέξανδρο - Ενταύθα
9. κ. Σπύρο Θ. Λύτρα – Ενταύθα
10. κ. Ηλία Α. Ταμπάκη – Πειραιάς
11. κ. Σπύρο Α. Καϋμενάκη – Μύτικας
12. κ. Στυλιανός Παπαναστάσης– Ενταύθα
13. κ. Παναγιώτη Ε. Γαζέτα – Ενταύθα
14. κα. Ευθυμία Χ. Καραπάνου-Κολοβού – Θεσ/κη
15. κ. Αναστάσιο Χ. Κατσιπάνο – Αγρίνιο
16. κ. Ιωάννη Γ. Λύτρα – Αγρίνιο
17. κ. Κων/νο Β. Κυριάκο – Βασιλόπουλο
18. κ. Κων/νο Θ. Μπαμπούρη – Ενταύθα
19. κ. Απόστολο Π. Ντίνο – Ενταύθα
20. κ. Κων/νο Ι. Λαϊνά – Ενταύθα
21. κ. Ελευθέριο Κατσαούνη- - Μύτικας
22. κ. Ερωτόκρ. Π. Γαλούνη - Αρχοντοχώριο
23. κ. Θωμά Ι. Ρετούλη - Αρχοντοχώριο
24. κ. Παναγιώτη Ι. Τζαχρήστα - Φυτείες
25. κ. Παντελή Κ. Ψηλό - Φυτείες
26. κ. Γεράσιμο Δ. Βότση - Ενταύθα 

ΚΟΙΝ/ΣΗ
Πρόεδρο Δ.Κ. Αστακού
Πρόεδροι Τ.Κ. Φυτειών, Χρυσοβίτσας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.