Απίστευτο περιστατικό. Γαλλίδα κλειδώθηκε κατά λάθος στην εκκλησία και έμεινε εκεί όλο το βράδυ.


Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Μύτικα πρόσφατα. Μία Γαλλίδα τουρίστρια ξεχάστηκε μέσα στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Μύτικα χωρίς να την αντιληφθεί κανείς. Η πόρτα κλειδώθηκε με αποτέλεσμα η γυναίκα να μείνει μέσα στην εκκλησία. Το περίεργο ότι προτίμησε να διανυκτερεύσει στη εκκλησία και όχι να καλέσει σε βοήθεια είτε βάζοντας τις φωνές ή χρησιμοποιώντας το σταθερό τηλέφωνο της εκκλησίας αν δεν διάθετε δικό της κινητό.
Την άλλη ημέρα το πρωί ανοίγοντας την εκκλησία ο παπάς του Μύτικα βρέθηκε προ εκπλήξεως.

2 σχόλια:

  1. Αυτό θα πει κάνω ασκιτική ζωή......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΑΘΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΑΟ Η ΑΓΓΛΙΔΑ. ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΑ ΒΟΗΘΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.