Σκαπτικό μηχάνημα έκοψε καλώδιο του ΟΤΕ στο Μύτικα.


Βλάβη στα τηλέφωνα παρουσιάζεται σε μεγάλο μέρος του Μύτικα. Αιτία η κοπή κατά λάθος καλωδίου του ΟΤΕ από σκαπτικό μηχάνημα που εκτελούσε ιδιωτικό έργο. Το συμβάν συνέβηκε περίπου στις 11 το πρωί και από τότε μεγάλο μέρος του Μύτικα (περιοχή οικισμού Παναγούλας) δεν έχει τηλέφωνο και internet.
Επίσης θα θέλαμε να επισημάνουμε τα πολλά προβλήματα που παρατηρούνται τελευταία, των συνεχών αποσυνδέσεων στο internet του ΟΤΕ στο Μύτικα, κυρίως τις μεσημεριανές ώρες. Ας προσέξουν στον ΟΤΕ, γιατί εκτός από πελάτες με υποχρέωση να πληρώνουμε το λογαριασμό μας, έχουμε και δικαίωμα να απολαμβάνουμε την υπηρεσία για την οποία πληρώνουμε χωρίς συνεχή προβλήματα και βλάβες.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.