Πρόσκληση των κατασκηνωτών του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού.


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.

Σας περιμένουμε, με μεγάλη χαρά, στην τελετή λήξης της κατασκήνωσης μας το Σάββατο 11/8/2012 και ώρα 7:30 μ.μ. στο Δημοτικό Σχολείο Μύτικα.

Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού


Σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να παραβρεθείτε στη τελετή λήξης των κατασκηνωτών. Θα δείτε πως με την συνεργασία, το ομαδικό πνεύμα, τη πειθαρχία μπορείς να πετύχεις πάρα πολλά πράγματα. Αυτά που δημιούργησαν όλες τις ημέρες της παραμονής τους στο Μύτικα θα μας παρουσιάσουν τα παιδιά.
Πραγματικά όλες αυτές τις ημέρες που οι κατασκηνωτές βρίσκονται στο χωριό μας, μας έχουν δώσει ένα πολύ όμορφο μάθημα στάσης ζωής. Να είστε καλά παιδιά, καλή δύναμη...

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.