Mε παρέμβαση του Δημάρχου Πυθαγόρα Σαμαρά απέκτησαν πρόσβαση στο internet τα αγροτικά & περιφερειακά ιατρεία του Δήμου.


Ο Δήμαρχος σεβόμενος την ανάγκη των δημοτών ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα τους που προέκυψε αναφορικά με τη διαδικτυακή σύνδεση για πρόσβαση στις Υπηρεσίες Υγείας.
Έτσι προχώρησε στην ενεργοποίηση 13 συνδέσεων INTERNET (επιλύοντας το πρόβλημα της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης) σε αγροτικά και περιφερειακά ιατρεία τα οποία είναι: Παλαιομάνινας, Σκουρτούς, Μαχαιράς, Αγραμπέλων, Προδρόμου, Χρυσοβίτσας, Στρογγυλοβουνίου, Κανδήλας, Βάρνακα, Αρχοντοχωρίου, Φυτειών και Παπαδάτου. Τα κτίρια των οποίων ανήκουν στην ιδιοκτησία του Δήμου και διαθέτουν τηλεφωνική γραμμή, οπότε και υπάρχει η δυνατότητα ενεργοποίησης ADSL γραμμών από τον ΟΤΕ.
Σκοπός της Δημοτικής Αρχής είναι η αποφυγή ταλαιπωρίας και η άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών, πιστεύοντας ότι η Υγεία αποτελεί το πολυτιμότερο αγαθό στη ζωή του κάθε ανθρώπου.

6 σχόλια:

 1. Μπραβο δημαρχε μας!!!!
  Προχώρα και μη μασας τιποτα!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο Δήμος Ξηρομέρου με την ενέργεια του αυτή απέδειξε ότι με τον κατάλληλο προγραμματισμό και την σωστή προτεραιότητα μπορεί να καταφέρει πολλά. Επίσης η κίνηση αυτή έχει και κατά κάποιο τρόπο συμβολικό χαρακτήρα αφού δείχνει, στην πράξη πλέον, ότι ο Δήμος Ξηρόμερου μπορεί να σταθεί αρωγός στην δύσκολη καθημερινότητα των πολιτών, και κυρίως σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα όπως είναι η υγεία. Συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Πυθαγόρα Σαμαρά , άλλα και στην Αντιδήμαρχο Ποιότητας και Ζωής Ντίνα Κουμανδρακη-Σαμαρά που όλο αυτό το διάστημα δούλεψε σκληρά μαζί με τους συνεργάτες της για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα.
  Ένα μεγάλο μπράβο..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Την πρόταση για να αναλάβει ο Δήμος τα ιντερνετ την ειχε θεσει στο δημο, η κυρία δημοτικη συμβουλος ευθυμια κολοβού πριν απο μήνες.ειχε σχετική αναρτηση και το mytikaspress,μετα τα αγωνιωδη ερωτήματα και του προέδρου κ Πολύζου.

   Διαγραφή
  2. Σιγά τα αυγά!!
   Και πολύ αργήσανε

   Διαγραφή
 3. Η άποψη μας είναι ότι το θέμα έπρεπε να λυθεί πολύ πιο γρήγορα. Το να κάνεις μία σύνδεση internet στη περιοχή θέλει περίπου 7-10 ημέρες. Όμως έστω και με αρκετή καθυστέρηση το θέμα λύθηκε και στα θετικά πρέπει να μην είμαστε μικρόψυχοι και να τα αναγνωρίζουμε. Τα δύο άρθρα-παρεμβάσεις φίλων και αναγνωστών που αναρτήθηκαν στο blog μας πιστεύουμε ότι έπαιξαν και αυτά το ρόλο τους...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μακρυά απ΄ τα σχόλια η πραγματικότητα και η αλήθεια. Ένα θέμα που στην Αλυζία τουλάχιστον τέθηκε έγκαιρα και μπορούσε να είχε λυθεί εδώ και έξι τουλάχιστον μήνες το χρονοτρίβισαν κάποιοι για να το κάνουν έργο δικό τους. Και ο κόσμος πέφτει στην παγίδα τους δυστυχώς επειδή κάποιοι έχουν αξιοπρέπεια και απέχουν από την μικροπολιτική.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.