Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Μαρία Λεκατσά στο Ταεκβοντό (I.T.F.)!!!

Η Μαρία Λεκατσά με τους προπονητές της Σπύρο Καϋμενάκη και Γιώργο Παπαδιώτη. 
Τρομερή εμφάνιση και πρώτη θέση, με τα χρώματα της Εθνικής μας ομάδας, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό (I.T.F.), στο Ταλίν της Εσθονίας, για την ανεπανάληπτη Μαρία Λεκατσά!!! Πριν από λίγα λεπτά τελείωσε ο αγώνας της και ο εκ των προπονητών της Σπύρος Καϋμενάκης επικοινώνησε μαζί μας για να μας ενημερώσει γι αυτή τη πολύ μεγάλη επιτυχία της συμπατριώτισσας μας από τη Κανδήλα.
Περισσότερες λεπτομέρειες για την μεγάλη αυτή επιτυχία της Μαρίας θα έχουμε σύντομα.
Μπράβο Μαρία, μας έκανες περήφανους...

1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.