Συγχαρητήρια από τη Πρόεδρο της Κανδήλας στη παγκόσμια πρωταθλήτρια Μαρία Λεκατσά.

Η Μαρία Λεκατσά με τους προπονητές της Σπύρο Καϋμενάκη και Γιώργο Παπαδιώτη. 
Γράφει η Δήμητρα Καραπιπέρη-Λεκατσά.
Πρόεδρος τοπικής κοινότητας Κανδήλας.

Να λοιπόν που από μια μικρή απόμερη γωνιά της Ελλάδας βγαίνει παγκόσμια πρωταθλήτρια στο Ταεκβοντο (Ι.Τ.F), ένα δεκαπεντάχρονο κορίτσι, που από πολύ μικρή άρχισε να γυμνάζεται με την καθοδήγηση του άξιου και επιτυχημένου συμπατριώτη μας γυμναστή Σπύρου Καϋμενάκη.
Προσηλωμένη στο στόχο με ευγενή άμιλλα η Μαρία κατάφερε το ανέλπιστο, όσον αφορά στην έλλειψη υποδομών και τη μεγάλη απόσταση από τα αστικά κέντρα.
Συγχαρητήρια στο Σπύρο Καϋμενάκη, που εδώ και χρόνια εγκαταστάθηκε στη γενέτειρα Αλυζία και μέσα από τη συμμετοχή του σε όλα τα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας συνεχίζει να αφήνει το στίγμα του.
Πολλά συγχαρητήρια στη Μαρία Λεκατσά και την οικογένειά της γι αυτή την επιτυχία, έπονται κι άλλες βέβαια, γιατί ο άνθρωπος που έχει όραμα δε σταματάει. Παράδειγμα προς μίμηση η Μαρία για όλα τα παιδιά και μακάρι να υπάρξουν και συνεχιστές της. Με όλη την αγάπη μας, οι συντοπίτες σου σε ευχαριστούμε που μας έκανες περήφανους! Να είσαι καλά και εις ανώτερα!
ΜΠΡΑΒΟ!

2 σχόλια:

  1. Μπράβο στο κορίτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κείμενο της Δήμητρας νομίζω οτι εκφράζει όλους τους Αλυζιους.
    Συγχαρητήρια Μαρία !!!


    Β.Πολυζος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.