Ο πεζόδρομος του Μύτικα τουλάχιστον στα χαρτιά είναι εντάξει. Ελπίζουμε από του χρόνου και στη πράξη.


Πολλές φορές μέσα από το Blog μας έχουμε θίξει το θέμα του πεζοδρόμου του Μύτικα. Φέτος είναι η αλήθεια τα πράγματα ήταν για κλάματα. Ουσιαστικά το μέτρο δεν λειτούργησε καθόλου και τα παράπονα όλων στο Μύτικα δικαιολογημένα.
Σήμερα σας παρουσιάζουμε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το πεζόδρομο του Μύτικα με την ευχή του χρόνου να εφαρμοστεί επιτέλους, μιας και τώρα το καλοκαίρι έφτασε στο τέλος.
Προσωπικά δεν δεχόμαστε ότι η εφαρμογή είναι μόνο θέμα αστυνομίας και ότι η ευθύνη του Δήμου τελειώνει παίρνοντας μόνο την απόφαση. Ξέρουμε ότι ο Δήμος μας δεν έχει δημοτική αστυνομία και ότι διαθέτει μικρό πλέον αριθμό υπαλλήλων. Όμως υπάρχουν τρόποι να μπορέσει αυτή την απόφαση να την κάνει πράξη. Ελπίζουμε το επόμενο καλοκαίρι να βρει το Μύτικα επιτέλους με ένα κανονικό πεζόδρομο όπως συμβαίνει σε όλα τα μέρη που θέλουν να λέγονται και να είναι τουριστικά. Ακολουθεί η απόφαση:

6 σχόλια:

 1. Καταραμένοι ευθυνόφοβοι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. TO ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ??? ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟς ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Εσύ φίλε 7:51 π.μ. που όπως φαίνεται είσαι υπέρμαχος του πεζόδρομου μπορείς να μας πεις τι έκανες για να περπατήσει το μέτρο; Αυτοί τουλάχιστον πήραν θέση και το ψήφισαν απέτυχαν όμως στην εφαρμογή του. Διερωτώμαι όμως φταίνε μόνο αυτοί επειδή κάποιοι έχουν μάθει να ζουν μόνο με το βούρδουλα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Παιδιά είμαι ο Σπύρος Γκόλφης και θα ήθελα να κάνω μια πρόταση στον πρόεδρο του Μύτικα και στον δήμαρχο Ξυρομέρου, επειδή και 'γω είμαι υπέρ του μέτρου και δεν είδα να γίνεται πράξη φέτος γιατί δεν βάζετε δύο αμάξια από την μπάρα του Αγίου Νικολάου κι 'άλλα δύο στην μπάρα που 'ναι στην πρώην κοινότητα για να τελείωνει το θέμα και να μην ξανά παιρνοδιαβαίνουν αυτοκίνητα;...........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΜΠΑΡΕΣ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Το να βάζεις αυτοκίνητα στη μέση του δρόμου είναι απλά παράνομο. Εγώ προσωπικά (χωρίς να έχει σημασία ποιος είμαι) έβαζα τα "εμπόδια" κάθε απόγευμα στην Κοινότητα για το διάστημα που ήμουν στο Μύτικα. Οι προσπάθειες όμως μόνο από τους πολίτες δεν βοηθούν την κατάσταση. Δυστυχώς, αυτό που μάλλον χρειαζόταν θα ήταν να γίνει κάποιο ατύχημα με τα παιδάκια που έπαιζαν εκείνη την ώρα, και μετά θα τους έκανα όλους να τρέχουν, από Δήμαρχο μέχρι κλητήρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.