Από το Μύτικα περνά αύριο η 10η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών.


Στο πλαίσιο της 10ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών και υπό την αιγίδα του Συλλόγου Γυναικών Μύτικα, η φλόγα θα περάσει και από τον Μύτικα την Πέμπτη, στις 12:00 μ.μ., μπροστά από το ναό του Αγίου Νικολάου. Όποια ή όποιος θέλει μπορεί να συμμετέχει και στη λαμπαδηδρομία.
Σκοπός της Λαμπαδηδρομίας των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών είναι η διάδοση του θεσμού της εθελοντικής αιμοδοσίας. Εδώ και δέκα χρόνια η φλόγα της εθελοντικής αιμοδοσίας διατρέχει όλη την Ελλάδα μεταφέροντας το μήνυμα της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης.

2 σχόλια:

  1. Ο Εθελοντισμός, εάν είναι στάση ζωής, είναι ένα αντίδοτο στον ατομισμό, στην εσωστρέφεια, στην κοινωνική υποκρισία. Το άτομο που διέπεται από τον Εθελοντισμό χαρακτηρίζεται από σεβασμό στη διαφορετικότητα, κατανοεί τις όποιες ανάγκες των συνανθρώπων του, ανεξαρτήτως χρώματος, γένους, φυλής ή θρησκείας και προσπαθεί να βοηθήσει ανιδιοτελώς.
    Ποιος είναι λοιπόν εν συντομία ο Εθελοντής μη αμοιβόμενος αιμοδότης;
    Είναι ένα άτομο ευαισθητοποιημένο και υπεύθυνο ως άνθρωπος και ως πολίτης, όπως είπαμε. Ως άνθρωπος, επιτελεί ιερό καθήκον σώζοντας ζωές και ως πολίτης, συμβάλλει στη βελτίωση της υγείας των συνανθρώπων του.
    Επιπλέον:
    Προσφέρει συστηματικά και αθόρυβα για τον άγνωστο πάσχοντα.
    Αγαπά τη ζωή και τον άνθρωπο.
    Συμμετέχει ενεργά στην κοινωνική πραγματικότητα.
    Συμβάλλει αποφασιστικά στην εθνική προσπάθεια για αυτάρκεια σε αίμα και παράγωγα αίματος.
    Δικαιώνεται με την προσφορά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμπρος κοριτσαροι του μυτικα δειξτε το δρομο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.