Τακτικό Δημοτικό Συμβούλιο στο Δήμο Ξηρομέρου.


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΑΡΙΘ. 14/2012
O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 

Καλεί σε τακτική δημόσια συνεδρίαση, την τριακοστή (30η) του μήνα Σεπτεμβρίου, του έτους 2012, ημέρα Κυριακή και ώρα 07:00 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημοτικό Κατάστημα Αστακού), σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010, για λήψη απόφασης στα κάτωθι θέματα:
1. Λήψη απόφασης περί νομικών ενεργειών για απόδοση ευθυνών στο Τμήμα Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του τέως Δήμου Αλυζίας σχετικά με την είσπραξη ή μη Δημοτικών Τελών για την χρονική περίοδο από 01.01.1999 έως 31.12.2010. (Εισηγητής κος Μουρκούσης Βασίλειος).
2. Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικ. έτους 2012. (Εισηγητής κος Λιβάνης Φώτιος).
3. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής – οριστικής παραλαβής του έργου: «Επισκευή και διαμόρφωση εσωτερικών χώρων και Περιβάλλοντος χώρου Δημαρχείου Αστακού». (Εισηγητής κος Μητσάνης Ζώης).
4. Έκφραση γνώμης για την δημιουργία δύο ενιαίων πλωτών μονάδων ιχθυοκαλλιέργειας 100 στρ. έκαστη αποτελούμενες από δύο πάρκα εκτροφής η κάθε μία στις θέσεις ΒΑ Νήσου Μάκρης & ΝΑ. Νήσου Μάκρης Εχινάδων Νήσων Δ. Ιθάκης Π.Ε. Κεφαλονιάς Ιθάκης που θα προκύψει από την μετατόπιση – συγχώνευση υφιστάμενων μονάδων στην περιοχή. (Εισηγητής κος Λιβάνης Φώτιος).
5. Αποκατάσταση επικίνδυνων σημείων στην ζώνη λιμένα Αστακού σε συνεργασία με τις Λιμενικές Αρχές και λοιπούς φορείς. (Εισηγητής κος Λιβάνης Φώτιος).
6. Αποδοχή της απόφασης, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, προέγκρισης δημοπράτησης της πράξης με τίτλο «Βελτίωση – εκσυγχρονισμός του αρδευτικού δικτύου του ΤΟΕΒ Φυτειών Δήμου Ξηρομέρου Αιτωλ/νίας» και καθορισμός του τρόπου δημοπράτησης. (Εισηγητής κος Γαζέτας Παναγιώτης).
7. Αποδοχή της απόφασης, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, προέγκρισης δημοπράτησης της πράξης με τίτλο «Βελτίωση – εκσυγχρονισμός του αρδευτικού δικτύου του ΤΟΕΒ Χρυσοβίτσας Δήμου Ξηρομέρου Αιτωλ/νίας» και καθορισμός του τρόπου δημοπράτησης. (Εισηγητής κος Λιβάνης Φώτιος).
8. Αποδοχή και κατανομή ποσού 32.628,80 € από ΥΠ.ΕΣ. (ΚΑΠ) για κάλυψη λειτουργικών δαπανών σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Δήμου έτους 2012 (Β΄ ΚΑΤΑΝΟΜΗ). (Εισηγήτρια κα Κωστούλα Κουμανδράκη – Σαμαρά).
9. Επιχορήγηση Αθλητικού Συλλόγου Μ.Α.Σ.Φ. Ακαρνανικός Φυτειών. (Εισηγήτρια κα Κωστούλα Κουμανδράκη – Σαμαρά).
10. Λήψη απόφασης επί αιτήσεως του κου Καρακώστα Δημητρίου του Διονυσίου για Χορήγηση Παροχής Ύδρευσης, εκτός οικισμού, στην Δ.Κ. Αστακού. (Εισηγητής κος Λιβάνης Φώτιος).
11. Λήψη απόφασης επί αιτήσεως του κου Τζουροπάνου Δημητρίου του Επαμεινώνδα για Χορήγηση Παροχής Ύδρευσης, εκτός οικισμού, στην Δ.Κ. Αστακού. (Εισηγητής κος Λιβάνης Φώτιος).
12. Λήψη απόφασης επί Αιτήσεως του κου Παππά Βασίλειου του Γεωργίου για Χορήγηση Παροχής Ύδρευσης, εκτός οικισμού, στην Τ.Κ. Παπαδάτου. (Εισηγητής κος Γαζέτας Παναγιώτης).
13. Λήψη απόφασης επί Αιτήσεως των κ.κ. Σμαράιδου Κωνσταντίνου του Σεραφείμ και Γκέκα Αγαθής του Δημητρίου περί θέματος ύδρευσης, εκτός οικισμού, στην Τ.Κ. Παπαδάτου. (Εισηγητής κος Γαζέτας Παναγιώτης).
14. Αποδοχή δωρεάς ύψους 5.000€, εκ μέρους της ΚΙΤΕ ΕΛΛΑΣ Ε.Π.Ε., για την διαμόρφωση του χώρου κοιμητηρίου Φυτειών. (Εισηγητής κος Γαζέτας Παναγιώτης). 

Ο Πρόεδρος 

Μουρκούσης Βασίλειος 


Στην συνεδρίαση καλείται να παραστεί και ο Δήμαρχος κος Πυθαγόρας Σαμαράς προς τον οποίο κοινοποιείται η παρούσα. 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ
1. κα. Κωστούλα Κουμανδράκη-Σαμαρά – Ενταύθα
2. κ. Φώτιο Π. Λιβάνη – Ενταύθα
3. κ. Ιωάννη Α. Ζορμπά – Αθήνα
4. κ. Ανδρέα Α. Μαγγίνα – Ενταύθα
5. κ. Σπύρο Γ. Λυμπεράτο – Ενταύθα
6. κ. Ζώη Χ. Μητσάνη – Ενταύθα
7. κ. Νικόλαο Β. Μπίτα – Παλαιομάνινα
8. κ. Γιώτη Αλέξανδρο - Ενταύθα
9. κ. Σπύρο Θ. Λύτρα – Ενταύθα
10. κ. Ηλία Α. Ταμπάκη – Πειραιάς
11. κ. Σπύρο Α. Καϋμενάκη – Μύτικας
12. κ. Στυλιανός Παπαναστάσης– Ενταύθα
13. κ. Παναγιώτη Ε. Γαζέτα – Ενταύθα
14. κα. Ευθυμία Χ. Καραπάνου-Κολοβού – Θεσ/κη
15. κ. Αναστάσιο Χ. Κατσιπάνο – Αγρίνιο
16. κ. Ιωάννη Γ. Λύτρα – Αγρίνιο
17. κ. Κων/νο Β. Κυριάκο – Βασιλόπουλο
18. κ. Κων/νο Θ. Μπαμπούρη – Ενταύθα
19. κ. Απόστολο Π. Ντίνο – Ενταύθα
20. κ. Κων/νο Ι. Λαϊνά – Ενταύθα
21. κ. Ελευθέριο Κατσαούνη – Μύτικας
22. κ. Ερωτόκρ. Π. Γαλούνη – Αρχοντοχώριο
23. κ. Θωμά Ι. Ρετούλη – Αρχοντοχώριο
24. κ. Παναγιώτη Ι. Τζαχρήστα – Φυτείες
25. κ. Παντελή Κ. Ψηλό – Φυτείες
26. κ. Γεράσιμο Δ. Βότση – Ενταύθα 

ΚΟΙΝ/ΣΗ
Πρόεδρο Δ.Κ. Αστακού
Πρόεδροι Τ.Κ. Μύτικα, Κανδήλας, Αρχοντοχωρίου, Βάρνακα, Παναγούλας, Φυτειών, Χρυσοβίτσας, Παπαδάτου.

4 σχόλια:

 1. ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.ΠΑΡΟΤΙ ΕΝΑΜΗΣΗ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΣΙΩΠΑΣ,ΜΠΡΑΒΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑ ΨΗΦΙΣΩ .ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ ΚΟΤΣΙΑ.....ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΕΧΕΙΣ? Η ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΠΡΑΒΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.ΠΑΡΩΤΙ ΕΝΑΜΗΣΗ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΣΕΝΑ ΠΟΛΛΑ.ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΛΥΨΕΙΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΗΜΩΡΕΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. σχετικα με το 4ο θεμα, κι αλλα ψαρια θα μας φερετε; αν ειναι να φυγουν ολα τα υφισταμενα απο τις παραλιες μας τοτε ναι να πανε στις εχιναδες. αλλα γιατι υποψιαζομαι οτι δεν θα φυγει κανενα απο τα ηδη και θα ερθουν και αυτα;;; κατοικοι γρηγορειτε, θα μας τα φερουν και τα αλλα στα μουλωχτα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ . ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΛΛΙΩΣ. ΟΛΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.