Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Μεσολογγίου: Όλοι στην γενική απεργία στις 26 Σεπτεμβρίου.


Συνάδελφοι-ισσες 
Πέρασαν 2,5 χρόνια και ο ανελέητος βομβαρδισμός της κοινωνίας συνεχίζεται. Μισθοί, συντάξεις, κοινωνικές παροχές κόβονται και ξανακόβονται μονομερώς πάντα. Τίποτα πλέον δεν θυμίζει ούτε κατ’ ελάχιστο ψήγμα κοινωνικού κράτους. Στοιχειωδώς τα ανθρώπινα δικαιώματα για ζωή κατάντησαν κουρέλια καταρρακώνοντας κάθε έννοια αξιοπρέπειας.
Συγκυβέρνηση και Τροϊκανοί παρά τη διαπίστωση ότι η συνταγή είναι λάθος, επιμένουν στην ίδια αδιέξοδη (συνειδητά πλέον) υφεσιακή, αντικοινωνική πολιτική. Οι μαθητευόμενοι μάγοι (κομπογιαννίτες) της Τρόικας σε αρμονία με τους ανάλγητους εγχώριους “σωτήρες” προσπαθούν να αποτελειώσουν το “πειραματόζωο”. Αυτά που μας προσφέρουν είναι ΘΗΛΕΙΑ ΠΝΙΓΜΟΥ και ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ
Οι εργαζόμενοι και η κοινωνία απαιτούν και απαντούν: 

ΩΣ ΕΔΩ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ 
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ 
να προστατεύσουμε την κοινωνία, τους εργατικούς και δημοκρατικούς θεσμούς 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ 
να ανατρέψουμε τη νεοφιλελεύθερη πολιτική κυβέρνησης και τροϊκανών 

ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ 
Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση των Συνδικάτων και των Σωματείων στις 10:30 π.μ. μπροστά στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.