Χρήματα για τις παιδικές χαρές του Δήμου Ξηρομέρου από το ΥΠΕΚΑ.

Νέα παιδική χαρά στο Βάρνακα.
Όλοι γνωρίζουμε την μεγάλη ανάγκη για την δημιουργία, συντήρηση και αναβάθμιση των παιδικών χαρών των δημοτικών διαμερισμάτων του Δήμου Ξηρομέρου. Προς αυτή τη κατεύθυνση κινήθηκε ο Δήμος εξασφαλίζοντας πόρους από το ΥΠΕΚΑ.
Εντάχθηκε οριστικά, με το αριθ. 321/12.07.2012 πρακτικό του ΥΠΕΚΑ, στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Αστική Αναζωογόνηση 2012-2015», το έργο «Συντήρηση, βελτίωση και αναβάθμιση της διαμόρφωσης και του εξοπλισμού παιδότοπων Δήμου Ξηρομέρου», προϋπολογισμού 244.942,20 € με Φ.Π.Α.
Το ανωτέρω έργο με πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου εντάχθηκε στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου μας και το ως άνω ποσό μπήκε ως έσοδο και ως έξοδο στον προϋπολογισμό του οικονομικού έτους 2012. Ακολουθεί το επίσημο έγγραφο της σχετικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.


8 σχόλια:

  1. ΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΝΕΟ... ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα που πήραν τα λεφτά για να δούμε αν θα κάνουν κάτι για τα παιδιά. Για παράδειγμα στην παιδική χαρά που βρίσκεται στον Αστακό, όσα παιδάκια έκαναν το λάθος να πάνε για να παίξουν κόλλησαν ψίλλους από τα αδέσποτα που κοιμούνται στο χώρο. Ας αρχίσουν λοιπόν από εκεί... Επίσης ας φροντίσουν επιτέλους, από τη στιγμή που υπάρχει χώρος, να φτιάξουν μια κούνια και μια τσουλήθρα για τα δεκάδες παιδάκια που ζουν στην συνοικία Χοβολιό. Καθημερινά τα μωρά τραυματίζονται παίζοντας στις κατηφόρες και μέσα στην μέση του δρόμου. Γνωρίζουμε ότι το θέμα έχει περιέλθει εις γνώση του δήμου και της κυρίας αντιδημάρχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο 4:13 ΚΥΡΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΝΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ 2 ΠΑΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 4,13 σε χωριο εισαι,εμεις παθαμε τιποτα απο τους ψιλους και τις ψειρες??? παθαμε τιποτα που παιζαμε στις αλανες???? ελεος δηλαδη. και δεν υποστιριζω κανεναν ουτε με αυτους ειμαι αλλα ουτε και με τους προηγουμενους.. μπραβο θα πω στους προεδρους των χωριων κ οχι στον δημαρχο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γιατι 6,17 αυτα τα δυο παιδια δεν θελουν να παιξουν??ελα σε παρακαλω μην ακουμε ασυναρτησιες. και σιγα το τρελο εργο... δυο κουνιες εβαλε ο προεδρος, δηλαδη αν το εκανε αυτος που ψηφισες τι θα ελεγες????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 4,13 εγω λεω αυτα τα δυο παιδια απ τον Βαρνακα να πηγαινουν στον Ασκατο να παιζουν παιζουν τι τις θελουν δυο (2) κουνιες που εβαλε ο κ. Πολυζος???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. συγνωμη 4,13 για τον 6,17 το εγραψα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν αναφέρεσαι στον Βάρνακα φίλε 6.17 θα ήθελα να σου πω οτι δεν έχει δυο(2) αλλα είκοσι οχτώ (28) παιδιά (6 στο νηπιαγωγείο και 22 στο Δημοτικό) Πάντως πολύ περισσότερα σε σχέση με τον πληθυσμό με άλλα "Κεφαλοχώρια"...Αλλα και δυο(2) να είχε πάλι δεν δικαιούνταν κούνιες για να παίζουν? Κατά την γνωμη μου σε όλα τα χωριά θα πρέπει να υπάρχουν χώροι για τα παιδιά, είτε είναι λίγα είτε πολλά. Ας ελπίσουμε να το καταφέρει αυτό η Δημοτική Αρχή.

    Β.Πολύζος
    Πρόεδρος Τ.Κ Βάρνακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.