Παραιτήθηκε ο Φώτης Λιβάνης. Νέοι πονοκέφαλοι για το Δήμαρχο Ξηρομέρου.


Γράφει η Βάσω Βήττα.

Την παραίτησή του από τη θέση του Αντιδημάρχου, αναπληρωτή Δημάρχου και του Προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ξηρομέρου υπέβαλε ο Φώτης Λιβάνης, επικαλούμενος προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους. Ωστόσο όμως ο Δήμαρχος Πυθαγόρας Σαμαράς δεν έκανε δεκτή την παραίτηση του κ. Λιβάνη από τη θέση του, αλλά συμφώνησε να τον απαλλάξει από τα καθήκοντα του Προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής.
Όπως είπε ο κ. Λιβάνης σε τηλεφωνική επικοινωνία με την ΑΙΧΜΗ, οι λόγοι που τον ανάγκασαν να θέλει να απαλλαγεί από όλα αυτά τα καθήκοντα ήταν κυρίως οι επαγγελματικοί λόγω φόρτου εργασίας. Απ' ότι φάνηκε όμως, η προσφορά του είναι απαραίτητη στο Δήμο, γι' αυτό και ο Δήμαρχος δεν θέλησε να τον αποδευσμεύσει από όλα του καθήκοντα. Πάντως ο αναπληρωτής Δημάρχου βρίσκεται στην Αθήνα, όπου έχει συναντήσεις για θέματα του Δήμου και αναμένονται θετικές εξελίξεις.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.