Ανακάλεσε την παραίτηση του ο Φώτης Λιβάνης.


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                         ΑΣΤΑΚΟΣ 07/09/2012 
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ                                                                                         Α.Π.: 13961 
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 

ΘΕΜΑ: «Ανάκληση παραίτησης».

Εγώ ο Φώτιος Π. Λιβάνης, Αντιδήμαρχος και αναπληρωτής Δήμαρχος, ανακαλώ την αίτηση παραιτήσεως μου, σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. έγγραφο παραίτησης μου 13907/06-09-2012, ύστερα από συζήτηση μου με το Δήμαρχο και ζητώ να επανέλθω για να ασκήσω τα καθήκοντα μου τόσο ως αναπληρωτής Δήμαρχος όσο και σαν Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής. 

Φώτιος Π. Λιβάνης

2 σχόλια:

  1. Αν αλληθεύουν αυτά που γράφονται στα μπλογκς - και γιατί όχι - ο άνθρωπος αυτός εχει γίνει μόνος του περίγελος.... Ωφείλει προς σεβασμό και μόνο των πολιτών που τον ψήφισαν να παραιτηθεί αυτή τη στιγμή και απο δημοτικός σύμβουλος.
    ΧΡΟΝΗΣ Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παραίτηση .... ανάκληση παραίτησης .... μα τέλος πάντων δεν υπάρχει ίχνος αξιοπρέπειας;
    και πήραμε μία χαρά με την παραίτηση..... γιατί μας το χαλάσατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.