Οι ελιές του κάμπου της Αλυζίας στόχος των λαθροϋλοτόμων.


Η οικονομική κρίση σε συνδυασμό με τη φετινή υψηλή τιμή του πετρελαίου θέρμανσης έχει οδηγήσει σε κατακόρυφη αύξηση τη ζήτηση ξύλου. Όμως ως γνωστόν στην αγορά ισχύει ο νόμος της προσφοράς και ζήτησης και ως επακόλουθο έχουμε και η τιμή των ξύλων να έχει εκτοξευθεί και αυτή προς τα πάνω. 160-180 ευρώ περίπου έχει φτάσει ο τόνος ανάλογα με τη ποιότητα του ξύλου και αναμένεται να φτάσει και ακόμα παραπάνω.
Κάποιοι εκμεταλλευόμενοι την όλη κατάσταση προσπαθούν να αποκομίσουν κέρδος πουλώντας παράνομα ξύλα και ο κάμπος της Αλυζίας με τις ελιές έχει γίνει στόχος τους. Ήδη από πέρυσι είχαμε πολλά κρούσματα όπου συμπατριώτες μας έβρισκαν τις ελιές τους κομμένες από άγνωστους. Φέτος τα πράγματα αναμένονται πολύ χειρότερα και καθένας θα πρέπει να βρει τρόπους να προστατέψει τη περιουσία του...

1 σχόλιο:

  1. ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΥΡΙΣΚΑΝ ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ ΚΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ Γ Ν Ω Σ Τ Ο Υ Σ ΝΤΟΠΟΙΟΥΣ.
    ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.