Η απόφαση με την οποία πηγαίνει στον Εισαγγελέα το θέμα των τελών ύδρευσης της Αλυζίας. Βίντεο από την ΑΙΧΜΗ TV.


Ως γνωστό, στο τελευταίο επεισοδιακό και γεμάτο αντεγκλήσεις Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξηρομέρου, αποφασίστηκε να σταλεί ο φάκελος της πολύκροτης υπόθεσης του ελλείμματος από την είσπραξη δημοτικών τελών στον πρώην Δήμο Αλυζίας στον Εισαγγελέα, για περαιτέρω διερεύνηση. Δείτε το επίσημο έγγραφο της απόφασης καθώς και ένα βίντεο από την ΑΙΧΜΗ TV με τη συζήτηση του σχετικού θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο.
1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΟΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΔΕ.
    ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.