Ευχαριστήρια επιστολή.


Η κα. Μαρία Σακουφάκη, Μsc Eπισκέπτρια Υγείας της Διεύθυνσης Υγείας Περιφέρειας Αττικής, και εισηγήτρια στην ημερίδα με θέμα, «Προγράμματα αγωγής υγείας για τις βλαπτικές επιδράσεις του ήλιου σε κατοίκους αγροτικών πληθυσμών», που συνδιοργάνωσαν, κατά γενική ομολογία, με επιτυχία η Ένωση Κανδηλιωτών Αθήνας,  με το Ν.Π.Δ.Δ του Δήμου Ξηρομέρου, απέστειλε στην Αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού κα. Κουμανδράκη-Σαμαρά Κωνσταντίνα την ακόλουθη επιστολή:


Αθήνα 29 Οκτώβριου 2012 

Αξιότιμη κυρία Σαμαρά
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την συμμετοχή σας στην συνδιοργάνωση της ημερίδας «Προγράμματα αγωγής υγείας για τις βλαπτικές επιδράσεις του ήλιου σε κατοίκους αγροτικών πληθυσμών», που πραγματοποιήθηκε στην Κανδήλα, στις 12 Οκτωβρίου του 2012.
Η προσπάθειά σας αυτή υποδηλώνει ευαισθησία στα θέματα δημόσιας υγείας που αφορούν τους κατοίκους του Δήμου και αυτό σας τιμά ιδιαίτερα.
Σας ευχαριστώ πολύ για την παρουσία σας και σας εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο σας. 

Με εκτίμηση 

Σακουφάκη Μαρία

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.