Παραιτήθηκε ο Φώτης Λιβάνης. Κρίση στη παράταξη της συμπολίτευσης.


Την παραίτηση του υπέβαλε, μέσω σχετικής επιστολής που παρέδωσε στο Δήμαρχο Πυθαγόρα Σαμαρά, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος-Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ξηρομέρου κ. Φώτης Λιβάνης. Οι πληροφορίες οι δικές μας, οι οποίες είναι πλήρως διασταυρωμένες, μιλάνε για διαφωνίες, κόντρες και έντονο πρόσφατο καυγά με την κα Κωνσταντίνα Κουμανδράκη-Σαμαρά, η οποία είχε ενστάσεις για κάποιες αποφάσεις και κάποια εντάλματα πληρωμής της Οικονομικής Επιτροπής. Οι διαφωνίες και οι καυγάδες μεταξύ τους ήταν συχνό φαινόμενο το τελευταίο καιρό, με το τελευταίο όμως επεισόδιο να οδηγεί και στη παραίτηση του κ. Φώτη Λιβάνη. Για του λόγου το αληθές στην επιστολή παραίτησης που ακολουθεί, ενώ ευχαριστεί όλους τους Αντιδημάρχους παραλείπει την κα Σαμαρά. Ακολουθεί η επιστολή παραίτησης:

Επιστολή παραίτησης
του Αναπληρωτή Δημάρχου
Δήμου Ξηρομέρου
κου Λιβάνη Φώτιου

ΠΡΟΣ: Δήμαρχο Ξηρομέρου
κο Πυθαγόρα Σαμαρά
ΚΟΙΝ.: Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου
κο Μουρκούση Βασίλειο

Κύριε Δήμαρχε,
σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε να με ορίσετε με απόφαση σας Αναπληρωτή Δήμαρχο – Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ξηρομέρου.
Θα ήθελα μέσα και από αυτή την ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΜΟΥ να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους για την συνεργασία την βοήθεια που μου προσέφεραν στα καθήκοντα και τις αρμοδιότητες μου, ως Αντιδήμαρχος.
Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τους Προέδρους της Δημοτικής Κοινότητας και των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου που παρά τα προβλήματα, τις διαφωνίες, τις διαφορετικές απόψεις που υπήρχαν και ίσως να υπάρχουν μας διέκρινε μια καλή και φιλική συνεργασία καθώς και όλο το προσωπικό του Δήμου.
Από καρδιάς ευχαριστώ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ της Οικονομικής Επιτροπής για την ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ που μου επέδειξαν.
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω για την συνεργασία, ανθρώπινη προσέγγιση και φιλία που δημιουργήθηκε, τον πρώην Αντιδήμαρχο κ. Σπύρο Λύτρα, τους νυν Αντιδημάρχους κ.κ. Παναγιώτη Γαζέτα και Ηλία Ταμπάκη καθώς και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βασίλειο Μουρκούση.
Από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου πλέον θα παλέψω και θα στηρίξω ότι θετικό και καλό για τον τόπο μας και τους Δημότες.

Με εκτίμηση
Λιβάνης Φώτιος
Δημοτικός Σύμβουλος
Δήμου Ξηρομέρου

*Δεσμεύομαι στους πολίτες του Δήμου Ξηρομέρου ότι ο Δήμος θα λειτουργεί με βάση τους κανόνες, τις αρχές και την λογική του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

15 σχόλια:

  1. τελικα εμεις ποιον ψηφισαμε για Δημαρχο του δημου Ξηρομερου τον κ.Σαμαρα ή την κ.Κωνσταντίνα Κουμανδράκη-Σαμαρά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΣΕ ΡΕ ΛΙΒΑΝΗ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ.ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ.ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ.ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΨΕΥΤΟ ΝΤΑΙΛΗΚΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΣΕ 10ΛΕΠΤΑ ΤΑ ΑΛΑΖΕΙΣ.ΑΠΟ ΤΟ 1998 ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΡΑΣΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ.ΟΤΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΑΡΕΤΗΣΗ ΣΟΥ ΔΗΛΑΔΗ Τ Ι Π Ο Τ Α!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καποιος δημοτικος συμβουλος πρεπει να στενοχωρηθηκε πολυ με αυτη τη παραιτηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ου Φώτης παραιτήθηκε, ου Φώτης η ζωή μου
    και μένα σα το έμαθα εμαύρισε η ψχή μου.
    Ούτε να φάω, ούτε να πιω ούτε να μιλήσω
    τέτοιο κακό που έπαθα πώς να σας το μολογήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε Φώτη και πολύ άργησες. Δεν ήθελα να πιστεύω ότι δεν είχε μείνει τίποτα μέσα σου από τον ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΦΟΙΤΗΤΗ που θυμάμαι την εποχή του 1985. Δεν ήξερες. Δεν ρώταγες τον Κλαδευτήρα, τον Μπότσιο , τον Παυλίστα , τον Λαϊνα ,τον Τάμπα , τον Καρελάκη τον Καραμέλα και τόσους άλλους. Καλά το έχαψες το παραμύθι στις βόλτες με το κότερο , ότι εσύ θα ήσουν στην ουσία ο Δήμαρχος και ο ΚΥΡΙΟΣ Σαμαράς θα ήταν στην Αθήνα . Δεν ήξερες ότι θα ερχόταν σύντομα η ώρα που δεν θα σε είχε ανάγκη. Δεν ήξερες ότι ο ΚΥΡΙΟΣ Σαμαράς δεν χρειάζεται δίπλα του συνεργάτες , αλλά υπηρέτες και μάλιστα Φιλιππινέζους. Σε τιμά το γεγονός ότι δεν δέχθηκες να παίξεις τον ρόλο της Φιλιππινέζας. Μη φοβάσαι κάποιος πρόθυμος θα βρεθεί. Αλλά μη νομίζεις ότι επειδή αρνήθηκες τον ρόλο της Φιλιππινέζας αποκατέστησες και το καταρρακωμένο κύρος σου. Έχεις πολύ δρόμο να διανύσεις για να γίνεις ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ του 85 που εγώ ήξερα. Έχεις πολύ δρόμο να διανύσεις ακόμη . Και τώρα που οι σόλες από τα παπούτσια σου είναι τρύπιες και ο δρόμος της αξιοπρέπειας γεμάτος κοτρώνια θα ματώσεις. Καλό κουράγιο. Εγώ πάντως είχα προσπαθήσει να σε αποτρέψω . Εσύ όμως είχες τσιμπήσει και δεν χαμπάριαζες τίποτα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δηλαδή όλοι οι παραπάνω φάγανε το ίδιο παραμύθι και γι αυτό το παίξανε μετά αντιστασιακοί? Για ξεκαθάρισέ το γιατί κάπως έτσι μας τα λένε οι κακές οι γλώσσες.

      Διαγραφή
  7. στο lay out.gr υπαρχει μια αναρτηση για τον δημο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευχαριστούμε, την εντοπίσαμε. Το link είναι:
    http://www.lay-out.gr/kataggelia-mia-lakkoyba-sto-dromo-moy-kostise-2-000-eyro/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οταν το καραβι βουλιαζει τα ποντικια πεταγονται πρωτα εξω.Ετσι λεει ο Λαος.ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ (ΦΩΤΗΣ ΛΙΒΑΝΗΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ για τους εκατοντάδες φίλους του Φωτη να μην στεναχωριούνται όπου νάνε θα ανακαλέσει την παραίτηση του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πάλι τα ίδια. Πολιτικές σκοπιμότητες να το πω; Μάλλον πολιτικά παιχνίδια θα το πω. Γιατί άραγε δεν το πιστεύουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.