Το Δημοτικό Αρχοντοχωρίου δημιούργησε το δικό του blog.Μία πολύ ωραία προσπάθεια από το Δημοτικό Σχολείο Αρχοντοχωρίου να παρουσιάσει το πολύ ωραίο έργο που επιτελείται από τα παιδιά με την φροντίδα και την επιμέλεια των δασκάλων τους. Από εμάς συγχαρητήρια και είμαστε διαθέσιμοι για οποιαδήποτε τεχνική βοήθεια μας ζητηθεί. Ακολουθεί το e-mail που μας έστειλαν.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τη προσπάθειά μας, να δημιουργήσουμε ένα blog http://archontoxorisch.blogspot.gr. Το blog αυτό αφορά παιδαγωγικά θέματα για μικρούς και μεγάλους. Ελπίζουμε να σας αρέσει... Ευχαριστούμε πολύ.

Η Προϊσταμένη του σχολείου

Παπαζώη Θεοκτίστη

2 σχόλια:

  1. Μπράβο σας παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στην προϊσταμένη κα Παπαζώη Θεοκτίστη, καθώς και στους μικρούς μαθητές του σχολείου, που συμμετέχουν σε αυτή την πολύ σημαντική πρωτοβουλία-διαδικασία μάθησης.Στα δύσκολα χρόνια που διανύουμε και θα ακολουθήσουν χρειαζόμαστε δασκάλους και μαθητές που με τις πρωτοβουλίες τους θα συνεισφέρουν θετικά στην παιδεία. Αυτό για το ορεινό και απομακρυσμένο από τα κέντρα των αποφάσεων χωριό μας και τους μαθητές του θα είναι ωφέλιμο.Προχωρήστε κυρία Παπαζώη, δώστε στα παιδιά μας τα εφόδια για να αντιμετωπίσουν το δύσκολο μέλλον που έχουν μπροστά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.