Αγχώδης νίκη 4-1 για τον Αλυζιακό.


Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Αλυζιακός το Σάββατο 17/11, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής, μέσα στο γήπεδο του. Χαρακτηρίζουμε τη νίκη μεγάλη γιατί δεν ήταν καθόλου εύκολη, όπως πιθανόν να νομίζει κάποιος βλέποντας το τελικό σκορ. Όπως μας είπε χαρακτηριστικά και ο αρχηγός της ομάδας μας Στάθης Παβέλης, «το σκορ είναι μαγική εικόνα σε σχέση με τη ροή του παιχνιδιού».
Ενώ πριν τη σέντρα λοιπόν, το παιχνίδι φάνταζε εύκολο με την πιο αδύναμη ομάδα του Μοναστηρακίου, στην εξέλιξη του έδειχνε ότι πήγαινε να στραβώσει και επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά ότι στο ποδόσφαιρο, με οποιοδήποτε αντίπαλο και αν παίζεις, αν εσύ δεν είσαι έτσι όπως πρέπει να είσαι μέσα στο χορτάρι, ο αντίπαλος θα σου κάνει τη ζημιά. Αυτή είναι και η ομορφιά του ποδοσφαίρου που το έχει κάνει αγαπητό σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου. Το αποτέλεσμα δεν είναι ποτέ σίγουρο, ανεξάρτητα από την δυναμικότητα των αντιπάλων. Πιθανόν και η ομάδα μας αυτή τη περίοδο, όπως έδειξε και με την ήττα σοκ της προηγούμενης αγωνιστικής, να κάνει την αναμενόμενη κοιλιά της, που όλες η ομάδες κάνουν στη διάρκεια ενός πρωταθλήματος. 
Στον αγώνα  τώρα, σοκ στο 15ο λεπτό για το Μύτικα, με την ομάδα από το Μοναστηράκι να κάνει το 0-1 και σύννεφα άρχισαν να μαζεύονται πάνω από το γήπεδο και στις εξέδρες. Ο Αλυζιακός μετά το γκολ άρχισε πλέον να ανεβάζει την απόδοση του και να πιέζει αλλά το γκολ δεν ερχόταν και η ομάδα του Μοναστηρακίου κρατούσε καλά.
Ευτυχώς το γκολ ήρθε στο ποιο κρίσιμο σημείο, στο 40ο λεπτό από κεφαλιά του Γιάννη Παπανικόλα, έπειτα από 40άρα μπαλιά του Σωτήρη Αποστολάκη. Σε δεινό κεφαλοσφαιριστή εξελίσσεται ο Γιάννης. Έτσι οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το ματς στην ισοπαλία και τους παίκτες μας πιο ήρεμους πλέον να σχεδιάζουν και να ετοιμάζουν την αντεπίθεση τους στο δεύτερο ημίχρονο για την ανατροπή.
Αντί όμως στην επανάληψη ο Αλυζιακός να μπει δυνατά όπως αναμενόταν, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν φουριόζοι και έστειλαν τη μπάλα δύο φορές στο δοκάρι, με την ομάδα μας να την γλιτώνει από τύχη και πιθανόν μία ήττα, αν σε εκείνο το σημείο έμενε πίσω στο σκορ. Αυτό ξύπνησε την ομάδα του Μύτικα, η οποία σοβαρεύτηκε παίρνοντας μέτρα στο γήπεδο και η λύτρωση ήρθε στο 70ο λεπτό με το γκολ του Σωτήρη Αποστολάκη, με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Άλλο ένα κρίσιμο γκολ από το Σωτήρη, από τα πολλά που έχει βάλει φέτος. Εκεί το παιχνίδι άνοιξε, με τον Αλυζιακό στο 81ο λεπτό να κάνει το 3-1, ο Άρης Αποστολάκης σεντράρει από δεξιά, ο Γιώργος Τριποτσέρης πιάνει κεφαλιά, την οποία αποκρούει εξαιρετικά ο τερματοφύλακας του Μοναστηρακίου, ριμπάουντ με κεφαλιά ο Σωτήρης Αποστολάκης, στο δοκάρι η μπάλα και επιστρέφοντας σε αυτόν, με θαυμάσιο ψαλιδάκι κάνει το 3-1. Πανέμορφο γκολ για high light, που πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους παίκτες και τους φιλάθλους. Το τελικό 4-1 έκανε στο 86ο λεπτό ο Σπύρος Κατσαούνης με πλασέ ύστερα από μπαλιά τρύπα του Κατσαμπίρη.
Ακολουθούν όλα τα αποτελέσματα και η βαθμολογία:

2 σχόλια:

  1. Μπιλ είναι αγχώδης, με Γ και όχι με Ν. Διόρθωσέ το αν θέλεις γιατί μας διαβάζουν μέχρι τα πέρατα της οικουμένης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.